تاثیر شرایط خشک کردن بر مقدار و ترکیب های اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شرایط خشک کردن بر مقدار و ترکیب های اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شرایط خشک کردن بر مقدار و ترکیب های اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شرایط خشک کردن بر مقدار و ترکیب های اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شرایط خشک کردن بر مقدار و ترکیب های اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۲

جنس آویشن به دلیل دارا بودن خواص دارویی و بیولوژیکی یک جنس کاملا شناخته شده است. Thymus daenensis Celak یکی از گونه های اندمیک این جنس در ایران است. اسانس این گونه یک منبع غنی از تیمول است و به همین دلیل دارای خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی است. در این تحقیق برای بررسی اثر روش خشک کردن بر میزان اسانس و نوع و درصد اجزای تشکیل دهنده آویشن دنایی، اندام های هوایی این گونه از ایستگاه تحقیقات البرز (کرج) در مرحله گلدهی کامل برداشت شد. گیاهان برداشت شده در چهار شرایط مختلف (آون ۳۰ C°، آون ۴۰ C°، آون ۵۰ C° و سایه) خشک شدند. سپس اسانس آن ها در سه تکرار به وسیله روش تقطیر با آب استخراج و به وسیله دستگاه های GC و GC/MS تجزیه و شناسایی شدند. داده های بدست آمده به وسیله نرم افزار SAS و با استفاده از آزمون دانکن مورد تجزیه آماری قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بازده اسانس آویشن دنایی بر حسب وزن خشک در روشهای خشک کردن با آون ۳۰ C°، آون ۴۰ C°، آون ۵۰ C° و سایه به ترتیب ۱.۴۲%، ۱.۱۲%، ۱.۲۴% و ۱.۲۹% می باشد. همچنین تیمول به عنوان جزء اصلی و مهم در اسانس های حاصل از نمونه های خشک شده در آون ۳۰ C°، آون ۴۰ C°، آون ۵۰ C° و سایه به ترتیب به میزان ۷۵.۳%، ۷۵.۷%، ۷۲.۰% و ۶۷.۲% موجود می باشد. تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که تفاوت معنی داری بین بازده اسانس نمونه خشک شده در آون ۳۰ C° با سایر روشهای خشک کردن وجود دارد. بالاترین میزان تیمول نیز در اسانس نمونه های خشک شده در آون ۳۰ C° و ۴۰ C° وجود داشت که اختلاف معنی داری با دو روش دیگر نشان داد.

کلید واژه: Thymus daenensis Celak، اسانس، خشک کردن، تیمول، تقطیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.