بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و مکانیکی بیو کامپوزیت ایزوله پروتئین سویا-ژل به دانه به عنوان ماده بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و مکانیکی بیو کامپوزیت ایزوله پروتئین سویا-ژل به دانه به عنوان ماده بسته بندی مواد غذایی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و مکانیکی بیو کامپوزیت ایزوله پروتئین سویا-ژل به دانه به عنوان ماده بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و مکانیکی بیو کامپوزیت ایزوله پروتئین سویا-ژل به دانه به عنوان ماده بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و مکانیکی بیو کامپوزیت ایزوله پروتئین سویا-ژل به دانه به عنوان ماده بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

از دیرباز، بسته بندی مواد غذایی برای حفاظت غذا توسعه پیدا کرده است.هدف از بسته بندی مواد غذایی جلوگیری از فساد باکتری ها واز دست رفتن مواد مغذی در نتیجه، افزایش مدت زمان ماندگاری آن ها است .پلاستیک ها با منشا مواد نفتی به طور گسترده به عنوان مواد بسته بندی به کارمیروند .مهمترین مشکل این مواد زمان بر بودن فرایند تجزیه آنها میباشد.بنابراین، جایگزین کردن سیستم های جدید زیست تخریب پذیر بسته بندی، هدفی مهم به شمارمی آید .یک گروه از این پلیمرهای زیست تخریب پذیر، فیلم ها و پوشش های خوراکی می باشند .خواص مکانیکی ضعیف و نفوذپذیری بالا نسبت به بخار آب دو عیب اصلی آنها محسوب میشوند، که اصلاح خواص این پلیمرها و بهبود خواص مکانیکی و بازدارندگی آنها نسبت به بخار آب، سبب ورود در این عرصه شد.هدف از این تحقیق بررسی تاثیر عصاره به دانه (CY)بر روی خصوصیات بیوپلیمر تولیدی از ایزوله پروتئین سویا (SPI)بود . نتایج نشان داد که عصاره به دانه عنوان پرکننده باعث افزایش قابل توجه استحکام و سفتی پلیمر و افزایش مقاومتکششی (TS)وکاهش ازدیاد طول تا نقطه شکست (ETB)میشود، دلیل کاهش ازدیاد طول تا نقطه شکست یا انعطاف پذیری فیلم ها همین سفتی پلیمر بود .کاهش نفوذیری نسبت به بخار آب، حلالیت در آب و جذب آب و افزایش رطوبت ازنتایج دیگر این پژوهش بود .نتایج رنگی نشان داد که افزودن عصاره به دانه باعث افزایش زردی نمونه میشود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.