مقاله شیوع افسردگی پس از زایمان و عوامل همراه با آن در شهرستان قم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شیوع افسردگی پس از زایمان و عوامل همراه با آن در شهرستان قم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شیوع افسردگی پس از زایمان و عوامل همراه با آن در شهرستان قم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع افسردگی پس از زایمان و عوامل همراه با آن در شهرستان قم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شیوع افسردگی پس از زایمان و عوامل همراه با آن در شهرستان قم :
مقاله شیوع افسردگی پس از زایمان و عوامل همراه با آن در شهرستان قم که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در خرداد و تیر ۱۳۸۹ در پژوهنده از صفحه ۶۲ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: شیوع افسردگی پس از زایمان و عوامل همراه با آن در شهرستان قم
این مقاله دارای ۵ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله افسردگی پس از زایمان
مقاله تست ادینبورگ
مقاله عوامل خطر
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و هدف: افسردگی پس از زایمان یکی از شایعترین اختلالات روانی بدنبال زایمان است که مشکلات جدی برای مادر ،کودک و خانواده ایجاد می کند. مطالعات مختلف شیوع این اختلال را ۵ تا۴۰ درصد گزارش کرده اند. در بررسی عوامل مرتبط نیز نتایج متفاوتی بدست آمده است. هدف این مطالعه ارزیابی شیوع افسردگی پس از زایمان و تعیین عوامل مرتبط با آن در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی قم است.
مواد و روش ها: در این پژوهش مقطعی، به روش نمونه گیری متوالی، اطلاعات مربوط به ۳۰۰ مادر که ۱۲ـ۶ هفته از زایمان آنها می گذشت، مورد بررسی قرار گرفت. ابزار گردآوری داده ها شامل پرسشنامه استاندارد ادینبورگ و پرسشنامه عوامل مرتبط بود که پس از تایید اعتبار و اعتماد علمی بکار گرفته شد. نمونه ها بر اساس آزمون ادینبورگ به دو گروه افسرده (نمره برابر یا بیش از ۱۳) و غیرافسرده (نمره کمتر از ۱۳) تقسیم شدند و سپس با استفاده از مدل رگرسیون لجستیک ارتباط متغیرها با افسردگی پس از زایمان بررسی شد.
یافته ها: شیوع افسردگی پس از زایمان با استفاده از آزمون ادینبورگ، ۷/۲۳% تعیین شد. در بررسی عوامل خطرساز بین افسردگی پس از زایمان و ناخواسته بودن بارداری، ناهنجاری نوزاد، عدم رضایتمندی زناشویی، وضعیت اقتصادی، فقدان حمایت اجتماعی، تجربه بحران در ۱ سال گذشته، سابقه افسردگی در طول زندگی، سابقه افسردگی پس از زایمانهای قبلی و سابقه افسردگی در بارداری اخیر رابطه معنی دار مشاهده شد.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج پژوهش بر لزوم توجه بیشتر بر بهداشت روانی مادران و گنجاندن برنامه های غربالگری، حمایتی و مشاوره ای بهداشت روان در مراقبتهای روتین بعد از زایمان به خصوص برای گروههای در معرض خطر تاکید می گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.