ارتباط عملکرد دانه و میزان روغن بزرک با میزان کلروفیل، پرولین و کربوهیدرات های محلول برگ تحت رژیم های مختلف آبیاری


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط عملکرد دانه و میزان روغن بزرک با میزان کلروفیل، پرولین و کربوهیدرات های محلول برگ تحت رژیم های مختلف آبیاری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط عملکرد دانه و میزان روغن بزرک با میزان کلروفیل، پرولین و کربوهیدرات های محلول برگ تحت رژیم های مختلف آبیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط عملکرد دانه و میزان روغن بزرک با میزان کلروفیل، پرولین و کربوهیدرات های محلول برگ تحت رژیم های مختلف آبیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط عملکرد دانه و میزان روغن بزرک با میزان کلروفیل، پرولین و کربوهیدرات های محلول برگ تحت رژیم های مختلف آبیاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۹

مطالعه واکنش های فیزیولوژیک ژنوتیپ های مختلف بزرک (Linum ustitatissimum) به تنش کمبود آب می تواند به شناسایی سازوکارهای موثر در مقاومت گیاه به این تنش کمک کند. در این راستا اثر تنش کم آبی بر غلظت کلروفیل، پرولین، کربوهیدرات های محلول برگ و عملکرد دانه شش ژنوتیپ بزرک به صورت آزمایش مزرعه ای در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه صنعتی اصفهان، با استفاده از سه رژیم آبیاری به صورت کرت های خردشده مورد بررسی قرار گرفت. سطوح تیمار آبیاری به عنوان فاکتور اصلی بر اساس آبیاری پس از تبخیر تجمعی از تشت تبخیر کلاس A به میزان ۷۰، ۱۱۵ و ۱۴۵ میلی متر و شش ژنوتیپ بزرکC1] ، C2، C3، ) Bبومی کردستان)، خراسان و ۳۳] به عنوان فاکتور فرعی بودند. علیرغم اینکه تنش کمبود آب باعث کاهش عملکرد دانه و مقدار کل کلروفیل ژنوتیپ های مورد ارزیابی شد، ولی منجر به افزایش غلظت پرولین و کربوهیدرات های محلول برگ آنها شد. در شرایط تنش شدید ژنوتیپ B با ۲۱۹۳ کیلوگرم در هکتار بیشترین عملکرد دانه را داشت. بیشترین کاهش میزان کلروفیل (۳۴ درصد) در سطح تنش شدید در ژنوتیپ C1 مشاهده شد. بیشترین افزایش غلظت کربوهیدرات های محلول برگ به میزان ۹۳ درصد در ژنوتیپ B مشاهده شد. ژنوتیپ های C1، C2، C3 و خراسان بیشترین و ژنوتیپ های B و ۳۳ کمترین افزایش میزان پرولین در شرایط تنش را داشتند. به نظر می رسد که نقش کربوهیدرات های محلول در مقایسه با پرولین و همچنین حفظ غلظت کلروفیل، در ایجاد تحمل به تنش کمبود آب در گیاه بزرک موثرتر باشد. احتمالا موثرتر بودن کربوهیدرات های محلول در ایجاد تحمل به تنش کمبود آب مرتبط با نقش این ترکیبات در بهبود تنظیم اسمزی است.

کلید واژه: کمبود آب، بزرک، کربوهیدرات های محلول، پرولین، کلروفیل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.