جایگاه کشورهای پیشرو جهان اسلام در علوم کشاورزی: مقایسه موردی در پایگاه های استنادی و نشریات دسترسی رایگان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جایگاه کشورهای پیشرو جهان اسلام در علوم کشاورزی: مقایسه موردی در پایگاه های استنادی و نشریات دسترسی رایگان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جایگاه کشورهای پیشرو جهان اسلام در علوم کشاورزی: مقایسه موردی در پایگاه های استنادی و نشریات دسترسی رایگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جایگاه کشورهای پیشرو جهان اسلام در علوم کشاورزی: مقایسه موردی در پایگاه های استنادی و نشریات دسترسی رایگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جایگاه کشورهای پیشرو جهان اسلام در علوم کشاورزی: مقایسه موردی در پایگاه های استنادی و نشریات دسترسی رایگان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۲۴

آمارها و شاخص های موسسه اطلاعات علمی (ISI) به عنوان چارچوبی برای سنجش و ارزیابی تولیدات و فعالیت های علمی همواره مورد توجه متخصصان علم سنجی و سیاستگذاران امر پژوهش در کشورهای مختلف قرار دارد. در مقاله حاضر نیز علم سنجی علوم کشاورزی در کشورهای پیشرو جهان اسلام در سطح بین الملل بر اساس اطلاعات پایگاه موسسه اطلاعات علمی و نشریات دسترسی رایگان (OAJ) مورد بررسی قرار گرفته است. کشورهای مورد مطالعه شامل ایران، ترکیه، مالزی، بنگلادش و پاکستان می باشند که هم در پایگاه گزارش استنادی نشریات (JCR) و هم در پایگاه نشریات دسترسی رایگان در حوزه کشاورزی دارای نشریه بوده اند. داده ها نشان می دهد که از نظر تعداد تولیدات علمی در حوزه کشاورزی در پایگاه WOS کشور ترکیه طی دوره چهار ساله ۲۰۰۸- ۲۰۰۵ با تعداد ۸۰۴۰۲ عنوان تولید علمی در رده اول و ایران با ۳۵۳۵۷ عنوان تولید علمی در رده دوم قرار گرفته است. بر اساس آمار پایگاه ESI، کشور مالزی در دو گروه Plant and Animal و Agricultural Sciences از نظر نسبت استناد به هر تولید علمی در بین کشورهای اسلامی در رده نخست قرار گرفته است. گروه موضوعیPlant Sciences در کشورهای مورد مطالعه بیشترین تعداد تولیدات علمی را به خود اختصاص داده است. نشریات کشورهای پاکستان و ترکیه نقش بسزایی در نشر تولیدات علمی کشور خودشان داشته اند. بیشترین میزان مشارکت علمی کشورهای اسلامی مورد بررسی در نشریات دسترسی رایگان می باشد. این درحالی است که در پایگاه WOS بیشترین میزان مشارکت علمی این کشورها، با نویسندگان کشورهای آمریکایی و اروپایی است. در حوزه کشاورزی کشور پاکستان با ۱۱ عنوان نشریه دسترسی رایگان در رده اول و کشور بنگلادش با یک عنوان در رده آخر قرار دارد. بر اساس اطلاعات پایگاه گزارش استنادی نشریات، نشریه ایرانی International Journal of Plant Production دارای ضریب تاثیر ۳۵/. می باشد که در گروه موضوعی Agronomy نمایه شده است و ۱۱ بار به این نشریه استناد شده است.

کلید واژه: کشورهای اسلامی، تولید علمی، کشاورزی، نشریات دسترسی رایگان (OAJ)، علم سنجی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.