مقاله فراوانی مصرف سیگار و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان دختر دبیرستان های کرمانشاه (۱۳۸۳)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فراوانی مصرف سیگار و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان دختر دبیرستان های کرمانشاه (۱۳۸۳) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فراوانی مصرف سیگار و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان دختر دبیرستان های کرمانشاه (۱۳۸۳)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراوانی مصرف سیگار و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان دختر دبیرستان های کرمانشاه (۱۳۸۳)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فراوانی مصرف سیگار و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان دختر دبیرستان های کرمانشاه (۱۳۸۳) :

مقاله فراوانی مصرف سیگار و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان دختر دبیرستان های کرمانشاه (۱۳۸۳) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) از صفحه ۳۰۹ تا ۳۱۹ منتشر شده است.
نام: فراوانی مصرف سیگار و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان دختر دبیرستان های کرمانشاه (۱۳۸۳)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مصرف سیگار
مقاله دانش آموزان دختر
مقاله کرمانشاه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
چکیده زمینه: مصرف سیگار به عنوان یک عامل مهم در کاهش کمیت و کیفیت زندگی، شناخته شده و عامل خطرزای مهمی در ابتلا به بسیاری از بیماری ها است. این مطالعه با هدف تعیین شیوع مصرف سیگار و عوامل مرتبط با گرایش به آن در بین دانش آموزان دختر دبیرستان های شهر کرمانشاه در سال ۱۳۸۳ انجام شد.
روش ها: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی، به روش نمونه گیری دومرحله ای (خوشه ای، تصادفی)، ۳۱۵۰ دانش آموز دختر دبیرستانی از سه منطقه آموزش و پرورش انتخاب شدند. روش جمع آوری داده ها، پرسشنامه برگرفته از پرسشنامه WHO در پروژه غربالگری مصرف دخانیات در جوانان (GYTS) بود. داده ها با نرم افزار SPSS و آزمون های آماری تی مستقل و کای دو تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: ۱۵درصد دانش آموزان دختر دبیرستان های شهر کرمانشاه، تجربه مصرف سیگار داشتند. میانگین سنی دانش آموزان سیگاری، ۱۷/۱± ۳۶/۱۶سال و میانگین سن شروع مصرف سیگار، ۰۷/۲±۹۹/۱۳ سالگی بود. دانش آموزان سیگاری، مهم ترین عامل گرایش به سیگار را، تشویق دوستان و اطرافیان ذکر کردند (۶/۴۲%). بین میزان آگاهی از عوارض سیگار و مصرف آن رابطه معکوس معناداری وجود داشت (P<0.001).
بحث: برای پیشگیری از مصرف سیگار، آموزش های لازم با استفاده از روش های مطلوب در مقطع تحصیلی قبل از دبیرستان و عدم مصرف سیگار، توسط اعضای خانواده بسیار ضروری است. مطالعات مداخله ای برای افزایش میزان آگاهی از عوارض مصرف سیگار، به منظور مقابله با این معضل بزرگ پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.