اثر اسید جیبرلیک همراه با سرما دهی جهت رفع خواب و افزایش جوانه زنی بذر بدون پوسته و با پوسته محلب ( Cerasus mahaleb (L.) Mill)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسید جیبرلیک همراه با سرما دهی جهت رفع خواب و افزایش جوانه زنی بذر بدون پوسته و با پوسته محلب ( Cerasus mahaleb (L.) Mill) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسید جیبرلیک همراه با سرما دهی جهت رفع خواب و افزایش جوانه زنی بذر بدون پوسته و با پوسته محلب ( Cerasus mahaleb (L.) Mill)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسید جیبرلیک همراه با سرما دهی جهت رفع خواب و افزایش جوانه زنی بذر بدون پوسته و با پوسته محلب ( Cerasus mahaleb (L.) Mill)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسید جیبرلیک همراه با سرما دهی جهت رفع خواب و افزایش جوانه زنی بذر بدون پوسته و با پوسته محلب ( Cerasus mahaleb (L.) Mill) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران

تعداد صفحات :۱۷

محلب (Cerasus mahaleb (L.) Mill)، یکی از گونه های درختی مهم موجود در جنگل های زاگرس می باشد که از تیره Rosaceae می باشد. معمولی ترین کاربرد محلب، استفاده از آن به عنوان پایه پیوندی برای گیلاس های ترش و شیرین است، ارزش اقتصادی دیگر محلب در تزئین باغها ست، از اثرات محیطی محلب نیز می توان به کنترل فرسایش و نقش پناهگاهی آن اشاره کرد. بذر محلب دارای دوره خواب طولانی است. بنابراین رفع خواب نمونه های بذر این گونه و افزایش میزان جوانه زنی بذر ها توسط روش های آزمایشگاهی می تواند در استقرار و احیای نمونه های این گونه موثر باشد. جمع آوری بذر از پایه های مادری (در رویشگاه گلال) در ۵ کیلو متری شهرستان پاوه واقع در شمال غرب استان کرمانشاه با ارتفاع ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ متری از سطح دریا به صورت تصادفی انجام شد، سپس در قالب طرح کاملا تصادفی با ۸ تیمار و ۲۴ تکرار که تیمار ها شامل شاهد، و اسید جیبرلیک با غلظت های ۲۰۰، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ ppm در دو حالت بدون پوسته و با پوسته، انجام گردید. نتایج نشان داد که بین غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و در حالت های با پوسته و بدون پوسته بین تیمار های مورد بررسی تفاوت معنی داری وجود داشت. همچنین نتایج نشان داد که بیشترین درصد جوانه زنی در تیمار بذر های بدون پوسته تیمار شده با غلظت ۱۰۰۰ ppm و کمترین درصد جوانه زنی در تیمار های شاهد، ۲۰۰ و ۱۰۰۰ ppm با پوسته مشاهده شد. بیشترین سرعت جوانه زنی در حالت بدون پوسته و بیشترین زمان جوانه زنی در حالت با پوسته مشاهده شد.

کلید واژه: اسید جیبرلیک، محلب، جوانه زنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.