اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب دارای ۹۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب :

اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب

در این تحقیق اثر اصلاح ترکیبی نانونقره کلوئیدی-گرمآبی بر انتقال حرارت از صفحات پرس گرم به مغز کیک خرده­چوب گونه­ی راش (Fagus orientalis)، خواص فیزیکی و مکانیکی تخته ­خرده ­چوب و تغییرات شیمیایی خرده­چوب­های تیمار شده از طریق طیف­سنجی FTIR بررسی شد. تیمار در ۴ گروه شاهد، گرمآبی، نانو و نانو-گرمآبی انجام گردید. البته تیمار­ گرمآبی و نانو-گرمآبی در دو سطح حرارت ۱۵۰ و ۱۷۰ درجه سانتی­گراد و دو سطح زمان ۳۰ و ۴۵ دقیقه انجام شد. در مجموع ۱۰ سطح تیمار به­دست­آمد. نانونقره کلوئیدی با غلظت ppm100 تهیه­شد. مقاومت­های مکانیکی تخته­ها شامل مدول­گسیختگی، مدول­الاستیسیته و چسبندگی داخلی طبق استاندارد DIN-68763 و خواص فیزیکی تخته­ها شامل جذب آب و واکشیدگی ضخامت پس از ۲ و ۲۴ ساعت غوطه­وری در آب طبق استاندارد EN-317 اندازه­گیری شدند. به­منظور بررسی اثر نانوذرات نقره بر انتقال حرارت تخته­هایی با زمان پرس ۵ دقیقه ساخته­شد و دما در لایه میانی کیک خرده­چوب در هر ۳۰ ثانیه توسط ترموکوپل ثبت گردید. تصاویر میکروسکوپ الکترونی (SEM) حضور، سایز و پراکنش مناسب نانو ذرات کلوئیدی نقره در خرده­چوب را به وضوح ثابت کرده­است. نتایج طیف سنجی FTIR شکست گروه­های استیل همی­سلولز­ها و کاهش مناطق آبدوست خرده­چوب­ها اصلاح شده به روش گرمآبی و نانو-گرمآبی رانشان می­دهد. اصلاح ترکیبی نانو-گرمآبی سرعت انتقال حرارت به لایه­های میانی کیک را تسریع کرد. تیمار نانو-گرمآبی در دمای بالای (۱۷۰ درجه­سانتی­گراد) و نیز در دقایق انتهایی پرس نسبت به نمونه­های شاهد و گرمآبی بهبود انتقال حرارت معنی­داری نشان­داد. هم­چنین تخته­های حاوی نانونقره نسبت به تمام سطوح تیمار در زمان کمتری (۹۲ ثانیه) به دمای ۱۰۰ درجه­سانتی­گراد رسید. نتایج نشان­دادند تیمار نانو-گرمآبی منجر به کاهش مدول­گسیختگی و چسبندگی داخلی، افزایش مدول­الاستیسیته، کاهش جذب آب و بهبود واکشیدگی ضخامت تخته­ها گردید. بیشترین بهبود در خواص فیزیکی در تخته­های ساخته­شده با خرده­های چوب تیمار شده به روش نانو-گرمآبی در دمای ۱۷۰ درجه سانتی­گراد و به­مدت ۴۵ دقیقه مشاهده­شد. با افزایش دما و زمان تیمار، کاهش MOR و بهبود MOE محسوس­تر ­شد، اما با افزایش زمان تیمار در یک سطح دمایی IB کاهش بیشتری نشان­داد. هم­چنین کلیه خواص فیزیکی و مکانیکی تخته­های ساخته­شده با خرده­چوب­های اشباع­شده با نانو نسبت به شاهد بیشتر بود.

کلمات کلیدی: نانونقره کلوئیدی-گرمآبی، تخته­خرده­چوب، انتقال حرارت، خواص فیزیکی و مکانیکی

اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب
فهرست مطالب

فصل اول: مقدمه و کلیات

۱-۱- مقدمه………………………………………………………………………….۱۱

۱-۲- فرضیات پژوهش……………………………….۱۳

۱-۳- اهداف پژوهش………………….۱۴

۱-۴- کلیات……………………………………………….۱۴

۱-۴-۱- راش……………………………………….۱۴

۱-۴-۲- تخته­خرده­چوب………………………………………………۱۵

۱-۴-۳- اصلاح چوب……………………………………….۱۶

۱-۴-۳-۱- اصلاح حرارتی………………………………….۱۶

۱-۴-۳-۲- تیمار گرمآبی……………………………۱۷

۱-۵- فناوری نانو………………………..۱۸

۱-۵-۱- نانو ذرات……………………….۱۸

۱-۵-۱-۱- فرآیند­های تولید نانو ذرات………………………………………………۱۹

۱-۵-۱-۲- نانو نقره……………………………۲۰

۱-۵-۲- انتقال حرارت نانو ذرات فلزی……………………………………………….۲۰

۱-۶- کلوئید­ها……………………………………………………………………….۲۱

۱-۷- میکروسکوپ الکترونی (SEM)……………………………………………………………………..22

فصل دوم: پیشینه تحقیق

۳-۱- اثر تیمار گرمایی بر خواص کاربردی چوب و فرآورده­های آن………………………………۲۴

۳-۱-۱- خواص فیزیکی………………………………………………….۲۴

۳-۱-۲- خواص مکانیکی……………………………………………۲۶

۳-۲- اثر نانوذرات فلزی بر خواص کاربردی چوب و فرآورده­های آن…………………………………..۳۰

۳-۲-۱- اثر نانوذرات فلزی بر هدایت حرارتی…………………………………………………۳۰

۳-۲-۲- خواص فیزیکی……………………………………………………………………………….۳۲

۳-۲-۳- خواص مکانیکی………………………………………………………………………………

فصل سوم: مواد و روش­ها

۳-۱- عوامل متغیر………………………………………………………………………………….۴۰

۳-۲- عوامل ثابت……………………………………………………………..۴۰

۳-۳- تهیه مواد اولیه………………………………………………………….۴۱

۳-۳-۱- تهیه خرده­چوب…………………………………………………………….۴۱

۳-۳-۲- تهیه مواد شیمیایی……………………………………………………………..۴۱

۳-۳-۳- تهیه چسب مصرفی……………………………………………………………………………………….۴۲

۳-۴-۱- نانو نقره کلوئیدی………………………………………………۴۲

۳-۵- فرآیند اصلاح………………………………………………………….۴۲

۳-۵-۱ تیمار نانو­نقره………………………………………..۴۳

۳-۵-۲- تیمار گرمآبی و نانو­-گرمآبی………………………………………….۴۳

۳-۶- طیف سنجی مادون قرمز (FT-IR)…………………………………44

۳-۷- میکروسکوپ الکترونی (SEM)…………………………..44

۳-۸- ساخت تخته و ثبت دما در ضخامت کیک …………………………………….۴۵

۳-۹- تهیه نمونه­های آزمونی…………………………………….۴۵

۳-۱۰- اندازه­گیری خواص فیزیکی تخته­ها…………………………..۴۶

۳-۱۰-۱- محاسبه تغییرات وزن و میزان ماندگاری نانو روی خرده­چوب راش……..۴۶

۳-۱۰-۲- محاسبه واکشیدگی ضخامت و جذب آب…………………………………………………………………………………………………………………۴۷

۳-۱۱- اندازه­گیری خواص مکانیکی………………………………………………………………………..۴۷

۳-۱۱-۱- خواص­ خمشی…………………….۴۷

۳-۱۱-۱-۱- مدول­گسیختگی (MOR)……………………………47

۳-۱۱-۱-۲- مدول­الاستیسیته (MOE)…………………………………………48

۳-۱۱-۲- چسبندگی­داخلی (IB)………………….48

۳-۱۲- تحلیل آماری………………….۴۸

فصل چهارم: نتایج

۴-۱- شناسایی و بررسی ساختاری خرده­چوب (SEM و EDS)…………………………………………………………………………………………..50

۴-۲- طیف سنجی مادون قرمز (FTIR)……………………………53

۴-۳- اثر اصلاح ترکیبی نانو-گرمآبی بر روند انتقال حرارت……………….۵۵

۴-۴- خواص فیزیکی…………………………۵۷

۴-۴-۱- تغییرات وزن خرده­چوب راش……………………………………..۵۸

۴-۴-۲- جذب آب…………………………………۵۸

۴-۴-۳- واکشیدگی ضخامت…………………………………………۶۰

۴-۵- خواص مکانیکی………………………….۶۱

۴-۵- ۱- خواص خمشی………………………………………۶۱

۴-۵-۱-۱- مدول گسیختگی……………………………۶۱

۴-۵-۱-۲- مدول­الاستیسیته…………………………….۶۲

۴-۵-۲- مقاومت چسبندگی داخلی………………………………………….۶۳

فصل پنجم: بحث و نتیجه­گیری

۵-۱- نوآوری روش……………………………………………………………………۶۶

۵-۱- تصاویر میکروسکوپ الکترونی (SEM و EDS)………………………………..67

۵-۲- طیف­سنجی FTIR………………………………67

۵-۳- انتقال حرارت…………..۶۸

۵-۴- خواص فیزیکی………………………۷۰

۵-۵- خواص مکانیکی………..۷۲

۵-۵-۱- خواص­خمشی…………………….۷۲

۵-۵-۱-۱- مدول گسیختگی…………۷۲

۵-۵-۱-۲- مدول­الاستیسیته………………۷۳

۵-۵-۲- چسبندگی داخلی……………………………۷۴

نتیجه­گیری……………………………….۷۵

پیشنهادات………………………………………….۷۶

منابع……………………………………….۷۸

چکیده انگلیسی……………………….۸۶

اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب
فهرست شکل­ها

شکل ۳-۱- نانو نقره تولید شده……………….۴۴

شکل ۳-۲- دستگاه اشباع مجهز به المنت حرارتی……………………۴۵

شکل ۳-۳- نمایی از دستگاه میکروسکوپ الکترونی (SEM) واقع در آزمایشگاه رضایی…………………..۴۶

شکل ۴-۱- تصویر SEM محلول کلوئیدی نانونقره تولید شده……………………………..۵۲

شکل ۴-۲- تصویر SEM خرده­چوب­ اشباع شده با نانو ذرات نقره……………………………۵۳

شکل ۴-۳- تصویر SEM خرده­چوب­ شاهد…………………………..۵۳

شکل ۴-۴- طیف EDS خرده­چوب اشباع­شده با نانو……………….۵۴

شکل ۴-۵- طیف­های FTIR نمونه­های تیمار شده و شاهد……………۵۶

شکل ۴-۶- طیف­های FTIR نمونه­های تیمار شده و شاهد………………………۵۶

شکل ۴-۷- زمان رسیدن دما به ۱۰۰ درجه سانتی­گراد در تیمارهای مختلف…….۵۸

شکل۴-۸- حداکثر دمای ثبت شده­ی مغز کیک در سطوح مختلف تیمار………………….۵۹

شکل ۴-۹- میانگین جذب آب پس از ۲ ساعت غوطه­وری…………………………..۶۱

شکل ۴-۱۰- میانگین جذب آب پس از ۲۴ ساعت غوطه­وری…………………………….۶۱

شکل ۴-۱۱- میانگین واکشیدگی ضخامت پس از ۲ ساعت غوطه­وری………………………۶۲

شکل ۴-۱۲- میانگین واکشیدگی ضخامت پس از ۲۴ ساعت غوطه­وری……………………..۶۳

شکل۴-۱۳- اثر سطوح مختلف تیمار بر مدول گسیختگی………………………….۵۴

شکل ۴-۱۴- اثر سطوح مختلف تیمار بر مدول الاستیسیته…………………………۶۵

شکل ۴-۱۵- اثر سطوح مختلف تیمار بر مقاومت چسبندگی داخلی……………………………….۶۶

اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب
فهرست جدول­ها

جدول ۳-۱- مشخصات فنی چسب مورد استفاده……….۳۳

جدول۳-۲- ابعاد و تعداد نمونه­های آزمونی در هر تکرار و تیمار……………………………..۳۷

جدول۴-۱- نتایج کمی طیف EDS………………………….54

جدول ۴-۲- اثر تیمار­های مختلف بر انتقال حرارت طی فرآیند پرس گرم………………..۵۷

جدول ۴-۳- اثر تیمار نانو، گرمآبی و نانو-گرمآبی بر تغییرات وزن…………………۶۰

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.