اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب دارای ۹۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب :
اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب
در این تحقیق اثر اصلاح ترکیبی نانونقره کلوئیدی-گرمآبی بر انتقال حرارت از صفحات پرس گرم به مغز کیک خردهچوب گونهی راش (Fagus orientalis)، خواص فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب و تغییرات شیمیایی خردهچوبهای تیمار شده از طریق طیفسنجی FTIR بررسی شد. تیمار در ۴ گروه شاهد، گرمآبی، نانو و نانو-گرمآبی انجام گردید. البته تیمار گرمآبی و نانو-گرمآبی در دو سطح حرارت ۱۵۰ و ۱۷۰ درجه سانتیگراد و دو سطح زمان ۳۰ و ۴۵ دقیقه انجام شد. در مجموع ۱۰ سطح تیمار بهدستآمد. نانونقره کلوئیدی با غلظت ppm100 تهیهشد. مقاومتهای مکانیکی تختهها شامل مدولگسیختگی، مدولالاستیسیته و چسبندگی داخلی طبق استاندارد DIN-68763 و خواص فیزیکی تختهها شامل جذب آب و واکشیدگی ضخامت پس از ۲ و ۲۴ ساعت غوطهوری در آب طبق استاندارد EN-317 اندازهگیری شدند. بهمنظور بررسی اثر نانوذرات نقره بر انتقال حرارت تختههایی با زمان پرس ۵ دقیقه ساختهشد و دما در لایه میانی کیک خردهچوب در هر ۳۰ ثانیه توسط ترموکوپل ثبت گردید. تصاویر میکروسکوپ الکترونی (SEM) حضور، سایز و پراکنش مناسب نانو ذرات کلوئیدی نقره در خردهچوب را به وضوح ثابت کردهاست. نتایج طیف سنجی FTIR شکست گروههای استیل همیسلولزها و کاهش مناطق آبدوست خردهچوبها اصلاح شده به روش گرمآبی و نانو-گرمآبی رانشان میدهد. اصلاح ترکیبی نانو-گرمآبی سرعت انتقال حرارت به لایههای میانی کیک را تسریع کرد. تیمار نانو-گرمآبی در دمای بالای (۱۷۰ درجهسانتیگراد) و نیز در دقایق انتهایی پرس نسبت به نمونههای شاهد و گرمآبی بهبود انتقال حرارت معنیداری نشانداد. همچنین تختههای حاوی نانونقره نسبت به تمام سطوح تیمار در زمان کمتری (۹۲ ثانیه) به دمای ۱۰۰ درجهسانتیگراد رسید. نتایج نشاندادند تیمار نانو-گرمآبی منجر به کاهش مدولگسیختگی و چسبندگی داخلی، افزایش مدولالاستیسیته، کاهش جذب آب و بهبود واکشیدگی ضخامت تختهها گردید. بیشترین بهبود در خواص فیزیکی در تختههای ساختهشده با خردههای چوب تیمار شده به روش نانو-گرمآبی در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد و بهمدت ۴۵ دقیقه مشاهدهشد. با افزایش دما و زمان تیمار، کاهش MOR و بهبود MOE محسوستر شد، اما با افزایش زمان تیمار در یک سطح دمایی IB کاهش بیشتری نشانداد. همچنین کلیه خواص فیزیکی و مکانیکی تختههای ساختهشده با خردهچوبهای اشباعشده با نانو نسبت به شاهد بیشتر بود.
کلمات کلیدی: نانونقره کلوئیدی-گرمآبی، تختهخردهچوب، انتقال حرارت، خواص فیزیکی و مکانیکی
اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب
فهرست مطالب
فصل اول: مقدمه و کلیات
۱-۱- مقدمه………………………………………………………………………….۱۱
۱-۲- فرضیات پژوهش……………………………….۱۳
۱-۳- اهداف پژوهش………………….۱۴
۱-۴- کلیات……………………………………………….۱۴
۱-۴-۱- راش……………………………………….۱۴
۱-۴-۲- تختهخردهچوب………………………………………………۱۵
۱-۴-۳- اصلاح چوب……………………………………….۱۶
۱-۴-۳-۱- اصلاح حرارتی………………………………….۱۶
۱-۴-۳-۲- تیمار گرمآبی……………………………۱۷
۱-۵- فناوری نانو………………………..۱۸
۱-۵-۱- نانو ذرات……………………….۱۸
۱-۵-۱-۱- فرآیندهای تولید نانو ذرات………………………………………………۱۹
۱-۵-۱-۲- نانو نقره……………………………۲۰
۱-۵-۲- انتقال حرارت نانو ذرات فلزی……………………………………………….۲۰
۱-۶- کلوئیدها……………………………………………………………………….۲۱
۱-۷- میکروسکوپ الکترونی (SEM)……………………………………………………………………..22
فصل دوم: پیشینه تحقیق
۳-۱- اثر تیمار گرمایی بر خواص کاربردی چوب و فرآوردههای آن………………………………۲۴
۳-۱-۱- خواص فیزیکی………………………………………………….۲۴
۳-۱-۲- خواص مکانیکی……………………………………………۲۶
۳-۲- اثر نانوذرات فلزی بر خواص کاربردی چوب و فرآوردههای آن…………………………………..۳۰
۳-۲-۱- اثر نانوذرات فلزی بر هدایت حرارتی…………………………………………………۳۰
۳-۲-۲- خواص فیزیکی……………………………………………………………………………….۳۲
۳-۲-۳- خواص مکانیکی………………………………………………………………………………
فصل سوم: مواد و روشها
۳-۱- عوامل متغیر………………………………………………………………………………….۴۰
۳-۲- عوامل ثابت……………………………………………………………..۴۰
۳-۳- تهیه مواد اولیه………………………………………………………….۴۱
۳-۳-۱- تهیه خردهچوب…………………………………………………………….۴۱
۳-۳-۲- تهیه مواد شیمیایی……………………………………………………………..۴۱
۳-۳-۳- تهیه چسب مصرفی……………………………………………………………………………………….۴۲
۳-۴-۱- نانو نقره کلوئیدی………………………………………………۴۲
۳-۵- فرآیند اصلاح………………………………………………………….۴۲
۳-۵-۱ تیمار نانونقره………………………………………..۴۳
۳-۵-۲- تیمار گرمآبی و نانو-گرمآبی………………………………………….۴۳
۳-۶- طیف سنجی مادون قرمز (FT-IR)…………………………………44
۳-۷- میکروسکوپ الکترونی (SEM)…………………………..44
۳-۸- ساخت تخته و ثبت دما در ضخامت کیک …………………………………….۴۵
۳-۹- تهیه نمونههای آزمونی…………………………………….۴۵
۳-۱۰- اندازهگیری خواص فیزیکی تختهها…………………………..۴۶
۳-۱۰-۱- محاسبه تغییرات وزن و میزان ماندگاری نانو روی خردهچوب راش……..۴۶
۳-۱۰-۲- محاسبه واکشیدگی ضخامت و جذب آب…………………………………………………………………………………………………………………۴۷
۳-۱۱- اندازهگیری خواص مکانیکی………………………………………………………………………..۴۷
۳-۱۱-۱- خواص خمشی…………………….۴۷
۳-۱۱-۱-۱- مدولگسیختگی (MOR)……………………………47
۳-۱۱-۱-۲- مدولالاستیسیته (MOE)…………………………………………48
۳-۱۱-۲- چسبندگیداخلی (IB)………………….48
۳-۱۲- تحلیل آماری………………….۴۸
فصل چهارم: نتایج
۴-۱- شناسایی و بررسی ساختاری خردهچوب (SEM و EDS)…………………………………………………………………………………………..50
۴-۲- طیف سنجی مادون قرمز (FTIR)……………………………53
۴-۳- اثر اصلاح ترکیبی نانو-گرمآبی بر روند انتقال حرارت……………….۵۵
۴-۴- خواص فیزیکی…………………………۵۷
۴-۴-۱- تغییرات وزن خردهچوب راش……………………………………..۵۸
۴-۴-۲- جذب آب…………………………………۵۸
۴-۴-۳- واکشیدگی ضخامت…………………………………………۶۰
۴-۵- خواص مکانیکی………………………….۶۱
۴-۵- ۱- خواص خمشی………………………………………۶۱
۴-۵-۱-۱- مدول گسیختگی……………………………۶۱
۴-۵-۱-۲- مدولالاستیسیته…………………………….۶۲
۴-۵-۲- مقاومت چسبندگی داخلی………………………………………….۶۳
فصل پنجم: بحث و نتیجهگیری
۵-۱- نوآوری روش……………………………………………………………………۶۶
۵-۱- تصاویر میکروسکوپ الکترونی (SEM و EDS)………………………………..67
۵-۲- طیفسنجی FTIR………………………………67
۵-۳- انتقال حرارت…………..۶۸
۵-۴- خواص فیزیکی………………………۷۰
۵-۵- خواص مکانیکی………..۷۲
۵-۵-۱- خواصخمشی…………………….۷۲
۵-۵-۱-۱- مدول گسیختگی…………۷۲
۵-۵-۱-۲- مدولالاستیسیته………………۷۳
۵-۵-۲- چسبندگی داخلی……………………………۷۴
نتیجهگیری……………………………….۷۵
پیشنهادات………………………………………….۷۶
منابع……………………………………….۷۸
چکیده انگلیسی……………………….۸۶
اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب
فهرست شکلها
شکل ۳-۱- نانو نقره تولید شده……………….۴۴
شکل ۳-۲- دستگاه اشباع مجهز به المنت حرارتی……………………۴۵
شکل ۳-۳- نمایی از دستگاه میکروسکوپ الکترونی (SEM) واقع در آزمایشگاه رضایی…………………..۴۶
شکل ۴-۱- تصویر SEM محلول کلوئیدی نانونقره تولید شده……………………………..۵۲
شکل ۴-۲- تصویر SEM خردهچوب اشباع شده با نانو ذرات نقره……………………………۵۳
شکل ۴-۳- تصویر SEM خردهچوب شاهد…………………………..۵۳
شکل ۴-۴- طیف EDS خردهچوب اشباعشده با نانو……………….۵۴
شکل ۴-۵- طیفهای FTIR نمونههای تیمار شده و شاهد……………۵۶
شکل ۴-۶- طیفهای FTIR نمونههای تیمار شده و شاهد………………………۵۶
شکل ۴-۷- زمان رسیدن دما به ۱۰۰ درجه سانتیگراد در تیمارهای مختلف…….۵۸
شکل۴-۸- حداکثر دمای ثبت شدهی مغز کیک در سطوح مختلف تیمار………………….۵۹
شکل ۴-۹- میانگین جذب آب پس از ۲ ساعت غوطهوری…………………………..۶۱
شکل ۴-۱۰- میانگین جذب آب پس از ۲۴ ساعت غوطهوری…………………………….۶۱
شکل ۴-۱۱- میانگین واکشیدگی ضخامت پس از ۲ ساعت غوطهوری………………………۶۲
شکل ۴-۱۲- میانگین واکشیدگی ضخامت پس از ۲۴ ساعت غوطهوری……………………..۶۳
شکل۴-۱۳- اثر سطوح مختلف تیمار بر مدول گسیختگی………………………….۵۴
شکل ۴-۱۴- اثر سطوح مختلف تیمار بر مدول الاستیسیته…………………………۶۵
شکل ۴-۱۵- اثر سطوح مختلف تیمار بر مقاومت چسبندگی داخلی……………………………….۶۶
اثر اصلاح ترکیبی نانو نقره-گرمآبی بر زمان پرس و خواص کاربردی تخته خرده چوب
فهرست جدولها
جدول ۳-۱- مشخصات فنی چسب مورد استفاده……….۳۳
جدول۳-۲- ابعاد و تعداد نمونههای آزمونی در هر تکرار و تیمار……………………………..۳۷
جدول۴-۱- نتایج کمی طیف EDS………………………….54
جدول ۴-۲- اثر تیمارهای مختلف بر انتقال حرارت طی فرآیند پرس گرم………………..۵۷
جدول ۴-۳- اثر تیمار نانو، گرمآبی و نانو-گرمآبی بر تغییرات وزن…………………۶۰
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.