ارزیابی برخی خصوصیات موفولوژیک موثر بر عملکرد و اجزا عملکرد در ده ژئوتیپ برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی برخی خصوصیات موفولوژیک موثر بر عملکرد و اجزا عملکرد در ده ژئوتیپ برنج دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی برخی خصوصیات موفولوژیک موثر بر عملکرد و اجزا عملکرد در ده ژئوتیپ برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی برخی خصوصیات موفولوژیک موثر بر عملکرد و اجزا عملکرد در ده ژئوتیپ برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی برخی خصوصیات موفولوژیک موثر بر عملکرد و اجزا عملکرد در ده ژئوتیپ برنج :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE)
تعداد صفحات :۱۰
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: اجزاء عملکرد، برنج، خصوصیات مورفولوژیک، کلروفیل، شاخص برداشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.