مقاله تاثیر رفلکسولوژی بر اضطراب زنان نخست زا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر رفلکسولوژی بر اضطراب زنان نخست زا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر رفلکسولوژی بر اضطراب زنان نخست زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر رفلکسولوژی بر اضطراب زنان نخست زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر رفلکسولوژی بر اضطراب زنان نخست زا :

مقاله تاثیر رفلکسولوژی بر اضطراب زنان نخست زا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در حیات از صفحه ۶۵ تا ۷۱ منتشر شده است.
نام: تاثیر رفلکسولوژی بر اضطراب زنان نخست زا
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رفلکسولوژی
مقاله اضطراب
مقاله زنان نخست زا
مقاله نبض
مقاله فشار خون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: زنان نخست زا غالبا در هنگام زایمان به دلیل ترس از درد زایمان دچار اضطراب شدیدی می شوند که همین اضطراب، سبب کاهش شانس زایمان طبیعی در آنان می شود. با توجه به آمار بالای سزارین، در جامعه ایران تلاش در جهت افزایش زایمان های طبیعی از اهمیت زیادی برخوردار است. هدف از این تحقیق، تعیین تاثیر رفلکسولوژی برسطح اضطراب، نبض و فشارخون هنگام زایمان در زنان نخست زا بوده است.
روش بررسی: این تحقیق، یک مطالعه مداخله ای است که در مورد ۷۰ نفر (۳۵ نفر گروه شاهد و ۳۵ نفر گروه آزمون) خانم باردار نخست زای مراجعه کننده به اتاق درد بیمارستان افضلی پور کرمان در تابستان و پاییز ۱۳۸۷ انجام گرفته است. افراد مورد پژوهش در هفته ۳۷ بارداری یا بیشتر بودند و دیلاتاسیون سرویکس آن ها ۴-۳ سانتی متر بود، گروه آزمون به مدت ۲۰ دقیقه تحت روش رفلکسولوژی قرار گرفتند. در افراد گروه شاهد نیز به مدت۲۰ دقیقه نقطه دیگری (ساق پاهای آن ها) ماساژ داده شد. سطح اضطراب قبل و بعد از مداخله در هر دو گروه توسط پرسشنامه اشپیلبرگر اندازه گیری شد. علاوه بر این نبض و فشار خون افراد نیز قبل و بعد از مداخله مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: قبل از مداخله، سطح اضطراب در هر دو گروه یکسان بود (P=0.85) اما پس از مداخله سطح اضطراب در گروه آزمون به طور معناداری نسبت به گروه شاهد کاهش یافت (P<0.001). این در حالی است که بین دو گروه تفاوت آماری معناداری از جهت نبض (P=0.44) و فشارخون (P=0.59) مشاهده نشد.
نتیجه گیری: رفلکسولوژی باعث کاهش سطح اضطراب هنگام زایمان می شود. با توجه به آسان، ارزان و غیرتهاجمی بودن این روش، استفاده از آن به خصوص در مورد زنان نخست زا توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.