مقاله تهیه فیلم های جاذب پلی وینیل الکل: مقایسه فیلم های شبکه ای شده شیمیایی و پرتوی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه فیلم های جاذب پلی وینیل الکل: مقایسه فیلم های شبکه ای شده شیمیایی و پرتوی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه فیلم های جاذب پلی وینیل الکل: مقایسه فیلم های شبکه ای شده شیمیایی و پرتوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه فیلم های جاذب پلی وینیل الکل: مقایسه فیلم های شبکه ای شده شیمیایی و پرتوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه فیلم های جاذب پلی وینیل الکل: مقایسه فیلم های شبکه ای شده شیمیایی و پرتوی :

مقاله تهیه فیلم های جاذب پلی وینیل الکل: مقایسه فیلم های شبکه ای شده شیمیایی و پرتوی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم و فنون هسته ای از صفحه ۱۴ تا ۲۰ منتشر شده است.
نام: تهیه فیلم های جاذب پلی وینیل الکل: مقایسه فیلم های شبکه ای شده شیمیایی و پرتوی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پلی وینیل الکل
مقاله شبکه ای شدن پرتوی
مقاله شبکه ای شدن شیمیایی
مقاله خواص مکانیکی
مقاله جذب یون فلزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جاذب های پلی مری در سیستم های جداسازی کاربرد وسیعی دارند. در این مقاله به تهیه و بررسی نوعی جاذب پلی مری پرداخته می شود. بدین منظور فیلم های پلی وینیل الکل پس از تهیه شدن، از دو طریق شیمیایی با استفاده از محلول گلوتارالدیید، و پرتوی با استفاده از پرتو گاما، شبکه ای شدند. در روش شیمیایی حضور و عدم حضور سولفوریک اسید در محیط و در روش پرتوی، محیط خشک و محیط آبی حاوی اسید مورد بررسی قرار گرفت. میزان جذب آب، درصد ژل و خواص کششی فیلم های شبکه ای شده برای هر دو روش مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که حداکثر درصد جذب آب در روش پرتوی و در محیط آبی حاوی اسید صورت می گیرد. به علاوه روش شبکه ای شدن پرتوی منجر به تهیه فیلم های نرم تر می گردد. میزان جذب دو فلز نیکل و منگنز توسط فیلم های شبکه ای شده به روش پرتوی و شیمیایی، برحسب pH و غلظت یون فلزی، بررسی گردید. بیشینه جذب فلز در pH=7 مشاهده شد. به علاوه با افزایش غلظت یون فلزی مقدار جذب یون افزایش یافت. به طور کلی بررسی ها نشان داد که جاذب تهیه شده به روش پرتوی برای فرآیندهای جذب آب، و جاذب تهیه شده به روش شیمیایی در فرآیندهای جذب یون فلزی موفق تراند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.