مقاله جذب رادیونو کلیدهای ۹۰Sr، 140La و 60Co بر روی مبادله کننده های یونی معدنی سنتزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جذب رادیونو کلیدهای ۹۰Sr، 140La و 60Co بر روی مبادله کننده های یونی معدنی سنتزی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جذب رادیونو کلیدهای ۹۰Sr، 140La و 60Co بر روی مبادله کننده های یونی معدنی سنتزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جذب رادیونو کلیدهای ۹۰Sr، 140La و 60Co بر روی مبادله کننده های یونی معدنی سنتزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جذب رادیونو کلیدهای ۹۰Sr، 140La و 60Co بر روی مبادله کننده های یونی معدنی سنتزی :

مقاله جذب رادیونو کلیدهای ۹۰Sr، ۱۴۰La و ۶۰Co بر روی مبادله کننده های یونی معدنی سنتزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم و فنون هسته ای از صفحه ۵۶ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: جذب رادیونو کلیدهای ۹۰Sr، ۱۴۰La و ۶۰Co بر روی مبادله کننده های یونی معدنی سنتزی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پتاسیم روی هگزاسیانوفرات
مقاله کامپوزیت منیزیم اکسید – پلی اکریلونیتریل
مقاله آمونیم مولیبد و فسفات
مقاله تبادل گر معدنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش، سه تبادل گر معدنی پتاسیم روی هگزاسیانوفرات (PZF)، کامپوزیت منیزیم اکسید – پلی اکریلونیتریل (Mgo-PAN) و آمونیم مولیبد و فسفات (AMP) تهیه گردید. برای مطالعه خواص ترکیبات سنتز شده، تکنیک هایی مانند طیف سنجی مادون قرمز (IR)، پراش پرتو ایکس (XRD) و تجزیه گرماگرانی سنجی (TGA) به کار گرفته شد. هم چنین پایداری هر یک از تبادل گرها در برابر حرارت، و اثر جذب تابش گاما تا دز ۱۵۰ کیلوگری مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. سپس خواص تبادل یونی هر یک از آن ها با محاسبه ضریب توزیع برای یون های ۹۰Sr۲+، ۱۴۰La۳+ و ۶۰Co۲+ به روش ناپیوسته در pHهای مختلف بررسی گردید. نتایج نشان داد که میزان جذب کاتیون ها بر روی هر سه مبادله کننده با افزایش pH محلول از ۱ تا ۷ افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.