مقاله بررسی ترکیب پذیری لاین ها و ارقام برنج با استفاده از تجزیه دی آلل


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیب پذیری لاین ها و ارقام برنج با استفاده از تجزیه دی آلل دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیب پذیری لاین ها و ارقام برنج با استفاده از تجزیه دی آلل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیب پذیری لاین ها و ارقام برنج با استفاده از تجزیه دی آلل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیب پذیری لاین ها و ارقام برنج با استفاده از تجزیه دی آلل :

مقاله بررسی ترکیب پذیری لاین ها و ارقام برنج با استفاده از تجزیه دی آلل که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۳۱ تا ۱۳۹ منتشر شده است.
نام: بررسی ترکیب پذیری لاین ها و ارقام برنج با استفاده از تجزیه دی آلل
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ترکیب پذیری
مقاله برنج
مقاله دی آلل
مقاله عمل ژن
مقاله وراثت پذیری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی عمل ژن ها و ترکیب پذیری عمومی و خصوصی در ۳ لاین و ۳ رقم برنج از لحاظ صفات عملکرد دانه، تعداد پنجه بارور در بوته، تعداد دانه در خوشه، طول دوره رشد، ارتفاع بوته، طول خوشه، طول برگ پرچم، طول و عرض دانه از طرح دی آلل کراس ۶×۶ یک طرفه استفاده گردید. در سال ۱۳۸۲ والدین و نتاج حاصل از آنها در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در موسسه تحقیقات برنج کشور واقع در رشت، کشت گردیدند. نتایج تجزیه واریانس حاکی از وجود تفاوت های ژنتیکی بین ژنوتیپ ها برای تمامی صفات بود. نتایج تجزیه دی آلل بر اساس روش دوم گریفینگ نشان داد که اثر ترکیب پذیری عمومی (GCA) و خصوصی (SCA) برای همه صفات در سطح آماری ۱% معنی دار است. نسبت میانگین مربعات GCA به SCA در مورد صفات تعداد پنجه بارور، طول برگ پرچم، طول و عرض دانه معنی دار بود. در نتیجه برای این صفات بیشترین سهم واریانس ژنتیکی به واریانس افزایشی اختصاص دارد. قابلیت وراثت پذیری خصوصی آنها به ترتیب ۰۵۳، ۰۵۲، ۰۶۵ و ۰۶۸ برآورد شد. برای صفات عملکرد دانه، تعداد دانه در خوشه، طول دوره رشد، ارتفاع بوته و طول خوشه اثر غیرافزایشی ژن ها نقش مهمی داشت و تحلیل گرافیکی نتایج نشان داد که کنترل ژنتیکی این صفات بصورت فوق غالبیت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.