اثرات ضد باکتریایی عصاره پودری میوه کامل و آب میوه انار و کدو قلیانی (Bottle Gourd) بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات ضد باکتریایی عصاره پودری میوه کامل و آب میوه انار و کدو قلیانی (Bottle Gourd) بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات ضد باکتریایی عصاره پودری میوه کامل و آب میوه انار و کدو قلیانی (Bottle Gourd) بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات ضد باکتریایی عصاره پودری میوه کامل و آب میوه انار و کدو قلیانی (Bottle Gourd) بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات ضد باکتریایی عصاره پودری میوه کامل و آب میوه انار و کدو قلیانی (Bottle Gourd) بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: استفاده از داروهای آنتی بیوتیکی با مشکلاتی نظیر عوارض جانبی ناخواسته و مقاومت دارویی همراه است. گیاهان می توانند به عنوان یک جانشین مناسب در نظر گرفته شوند؛ زیرا ممکن است دارای عوارض جانبی کمتری باشند. انار و کدو قلیانی (Bottle Gourd) از میوه هایی هستند که به سهولت در بسیاری از مناطق یافت می شوند. مطالعه حاضر با هدف تعیین اثر ضد باکتریایی آنها انجام شد.روش تحقیق: در این مطالعه تجربی عصاره پودری میوه کامل انار و کدو قلیانی و آب میوه بدون پوست آنها به منظور بررسی اثرات ضد باکتریایی تهیه و با استفاده از روش دیسک پلیت بر علیه شش گونه مختلف باکتری، شامل سالمونلا تیفی، اشریشیا کلی، کلبسیلا پنومونیه، باسیلوس سرئوس، باسیلوس سوبتیلیس و شیگلا دیسانتری انجام شد. با افزودن نمونه ها و تتراسیکلین (به عنوان مرجع) در محیط کشت حاوی باکتری، میزان هاله عدم رشد اندازه گیری شد (حداقل ۳ بار برای هر نمونه). برای مقایسه بین گروه ها از آزمون های آنالیز واریانس و توکی در سطح معنی داری P<0.05 استفاده گردید. یافته ها: عصاره پودری انار با مقدار ۲۵۰ میکروگرم در دیسک توانست جلوی رشد باکتری های مورد مطالعه به جز باسیلوس سوبتیلیس را به طور خفیف بگیرد، آب میوه انار و کدو قلیانی و عصاره پودری کدو قلیانی فعالیت ضد باکتریایی نشان ندادند.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که عصاره پودری کامل انار دارای فعالیت ضد باکتریایی خفیفی است که می تواند ناشی از مقادیر بیشتر اجزای پلی فنولیک آن در مقایسه با کدو قلیانی باشد.

کلید واژه: انار، کدو قلیانی، فعالیت ضد باکتریایی، تتراسیکلین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.