میزان فراوانی و عوامل موثر بر آلودگی به شپش سر در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر آران و بیدگل (استان اصفهان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
میزان فراوانی و عوامل موثر بر آلودگی به شپش سر در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر آران و بیدگل (استان اصفهان) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد میزان فراوانی و عوامل موثر بر آلودگی به شپش سر در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر آران و بیدگل (استان اصفهان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان فراوانی و عوامل موثر بر آلودگی به شپش سر در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر آران و بیدگل (استان اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن میزان فراوانی و عوامل موثر بر آلودگی به شپش سر در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر آران و بیدگل (استان اصفهان) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پایش
تعداد صفحات :۱۲
شپش سر (Pediculus capitis) حشره ای خونخوار و انگل خارجی انسان است که انتشار جهانی دارد. آلودگی به این حشره در تمام گروه های سنی مشاهده می شود. اما این بیماری در بین دانش آموزان مدارس ابتدایی شایع تر است. آلودگی شپشی ایجاد مشکلات بهداشتی و آثار سوء روانی و فشارهای اجتماعی می نماید. این شرایط ممکن است موجب افت تحصیلی دانش آموزان شود. این مطالعه به منظور تعیین فراوانی آلودگی به شپش سر و عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان مقطع ابتدایی در سال تحصیلی ۸۷-۱۳۸۶ انجام گردید. در یک مطالعه اپیدمیولوژیک توصیفی، آلودگی به شپش سر در گروه های دانش آموزی مدارس دخترانه و پسرانه مقطع ابتدایی شهر آران و بیدگل انجام شد. داده ها با استفاده از پرسشنامه استاندارد غربالگری شده و اطلاعات جمعیتی و متغیرهای مورد نظر به روش مصاحبه و مشاهده به دست آمد. تشخیص آلودگی بر مبنای مشاهده شپش زنده سر، نمف یا رشک برروی موهای سر دانش آموزان بود. داده های به دست آمده با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون کای و دقیق فیشر مورد بررسی قرار گرفت.بر اساس نتایج این پژوهش در مجموع، ۳۵۸۹ دانش آموز مقطع ابتدایی در ۱۹ مدرسه دخترانه و پسرانه مورد بررسی قرار گرفتند. میانگین سنی دانش آموزان ۸.۶۷±۱.۵۷ سال بودکه در محدوده سنی ۱۲-۶ سال قرار داشتند. میزان فراوانی آلودگی شپشی در دانش آموزان ۰.۴۷ درصد بود. میزان آلودگی به شپش سر در مبتلایان دختر و پسر به ترتیب ۰.۴۲ و ۰.۰۵ درصد بود. این مطالعه نشان داد که ۱ درصد از دانش آموزان مدارس دخترانه و ۰.۱ درصد از دانش آموزان مدارس پسرانه به شپش سر آلوده اند. آزمون های آماری بین شیوع شپش سر و متغیرهای جنسیت، شغل پدر، تحصیلات مادر، وجود حمام در منزل، سابقه قبلی آلودگی ، مصرف دارو و ملیت دانش آموزان مبتلا به شپش سر ارتباط معنی دار نشان داد. مطالعه نشان دادکه میزان بروز آلودگی شپشی در سال تحصیلی ۸۷-۱۳۸۶ در مدارس آران و بیدگل نگران کننده نیست و بیماری از الویت های بهداشتی منطقه محسوب نمی شود. پیشنهاد می شود با ارتقای سطح آگاهی عمومی از شیوع آلودگی پیشگیری شود، که در این زمینه مربیان بهداشت و آموزش بهداشت فردی به دانش آموزان مدارس می توانند نقش مهمی ایفا نمایند.
کلید واژه: شپش سر، دانش آموزان، مدارس ابتدایی، آران و بیدگل
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.