مقاله تاثیر آتش سوزی جنگل بر رویش قطری گونه های راش و ممرز (مطالعه موردی: جنگل خیرود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر آتش سوزی جنگل بر رویش قطری گونه های راش و ممرز (مطالعه موردی: جنگل خیرود) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آتش سوزی جنگل بر رویش قطری گونه های راش و ممرز (مطالعه موردی: جنگل خیرود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آتش سوزی جنگل بر رویش قطری گونه های راش و ممرز (مطالعه موردی: جنگل خیرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آتش سوزی جنگل بر رویش قطری گونه های راش و ممرز (مطالعه موردی: جنگل خیرود) :

مقاله تاثیر آتش سوزی جنگل بر رویش قطری گونه های راش و ممرز (مطالعه موردی: جنگل خیرود) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در تحقیقات جنگل و صنوبر ایران از صفحه ۴۶۴ تا ۴۷۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر آتش سوزی جنگل بر رویش قطری گونه های راش و ممرز (مطالعه موردی: جنگل خیرود)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پهنای دایره های سالیانه
مقاله رویش قطری
مقاله راش
مقاله ممرز
مقاله آتش سوزی جنگل
مقاله جنگل خیرود

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منطقه مورد مطالعه واقع در سری چلیر جنگل آموزشی – پژوهشی خیرود در سال ۱۳۷۷ دچار حریق سطحی با شدت زیاد گردید و پس از گذشت ۷ سال از وقوع آتش سوزی، به منظور بررسی اثر آتش سوزی بر رویش قطری درختان راش و ممرز اقدام به انجام این تحقیق شد. بعد از پیمایش سراسر مناطق سوخته و شاهد، تعداد ۶۰ نمونه مغزی با استفاده از مته سال سنج، از دو گونه راش و ممرز (هرکدام ۱۵ نمونه در هر یک از دو منطقه) تهیه گردیده و پهنای دایره های سالیانه مربوط به سالهای مختلف در هر نمونه اندازه گیری شد. مقادیر بدست آمده به تفکیک سالهای قبل و بعد از آتش سوزی و همچنین همبستگی آنها با داده های اقلیمی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که آتش سوزی سطحی اتفاق افتاده در این توده جنگلی تاثیر معنی داری بر رویش قطری راش نداشته، اما باعث افزایش معنی دار آن در ممرز گردیده است. همچنین میزان پهنای دایره های سالیانه در سالهای قبل از آتش سوزی با داده های اقلیمی همبستگی معنی دار داشته، درصورتی که در سالهای بعد از آن همبستگی مشاهده نگردید. بنابراین، ریشه تغییرات را می توان در عوامل دیگری به غیر از اقلیم مانند آتش سوزی جستجو کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.