مقاله جایگاه بیوتکنولوژی درتولیدغذای عملگرا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جایگاه بیوتکنولوژی درتولیدغذای عملگرا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایگاه بیوتکنولوژی درتولیدغذای عملگرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگاه بیوتکنولوژی درتولیدغذای عملگرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایگاه بیوتکنولوژی درتولیدغذای عملگرا :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

بیوتکنولوژی روشی نوین که با دستیابی به شیوه های کاربردی فناوری موجودات زنده می توان محصول بیشتر وحتی بهتر تولید نمود. دراین علم از علوم مختلف بطور مستقیم یا غیرمستقیم از موجود زنده یا فراورده های آن دراشکال طبیعی یا تغییر یافته به کارگرفته می شود درقرن ۲۱ با توجه به افزایش بی رویه جمعیت و نیاز به تامین مواد غذایی بیوتکنولوژی درکشاورزی مورد توجه خاص قرار گرفته که استفاده ازا ین تکنیک می تواند سبب تولید گیاهان زراعی تراریخته پرمحصول و مقاوم به آفات و افزایش تولید شیروگوشت دام گردد بطوریکه مصرف هزینه و انرژی کمتر بوده ضایعات حداقل هستند و کمترین اثر مخرب برمحیط زیست را درپی خواهد داشت دراین مقاله به بررسی نقش بیوتکنولوژی وجایگاه آن در تولید غذای عملگرا اشاره شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.