مقاله بررسی ارتباط اتو آنتی بادی (Anti-&#946 2GP1) با سندرم حاد کرونری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارتباط اتو آنتی بادی (Anti-&#946 2GP1) با سندرم حاد کرونری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط اتو آنتی بادی (Anti-&#946 2GP1) با سندرم حاد کرونری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط اتو آنتی بادی (Anti-&#946 2GP1) با سندرم حاد کرونری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط اتو آنتی بادی (Anti-&#946 2GP1) با سندرم حاد کرونری :

مقاله بررسی ارتباط اتو آنتی بادی (Anti-&#946 2GP1) با سندرم حاد کرونری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۵۹ تا ۶۵ منتشر شده است.
نام: بررسی ارتباط اتو آنتی بادی (Anti-&#946 2GP1) با سندرم حاد کرونری
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اتو آنتی بادی
مقاله ایمونوگلوبین G
مقاله ایمونوگلوبین M
مقاله سندرم حاد کرونری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: آترواسکلروزیس یک بیماری التهابی خودایمنی مزمن است که همچنان به عنوان شایع ترین علت مرگ و میر در جهان شناخته می شود. آترواسکلروز روی دیواره عروق اثر گذاشته و منجر به بیماری های عروق کرونر قلب می شود. مطالعات اخیر نشان می دهند که پاسخ های ایمنی از جمله اتو آنتی بادی ها در بیماریزایی آترواسکلروزیس دخالت می کنند. این مطالعه با هدف ارزیابی ارتباط بین سندرم حاد کرونری با سطح سرمی اتوآنتی بادی Anti- b۲GP1 انجام شد.
روش بررسی: بررسی از نوع موردی ـ شاهدی بود که در دو گروه و در مجموع بر روی ۱۷۹ شرکت کننده، شامل ۱۰۰ فرد مبتلا به سندرم حاد کرونری و ۷۹ فرد سالم انجام شد. برای تمام افراد بیمار و سالم داوطلب پرسشنامه ای تکمیل گردید. نمونه خون تهیه و سرم تا زمان انجام آزمایش در دمای -۲۰oC نگهداری شد و با روش الیزا میزان اتوآنتی بادیAnti- b۲GP1 در سرم گروه های مورد بررسی، برای هر کدام از کلاس های IgM و IgG بطور مجزا اندازه گیری شد. داده های به دست آمده به کمک آزمون های آماری t و آزمون دقیق فیشر تجزیه و تحلیل گردید.
یافته ها: بر اساس نتایج در سرم ۶/۶۸% بیماران و ۱/۴۸% افراد سالم آنتی بادی از کلاسIgG علیه b۲GP1 وجود داشت (P<0.01). در سرم ۴۳% بیماران و ۵/۲% از افراد سالم آنتی بادی از کلاس IgM علیه b۲GP1 وجود داشت. نتایج این بررسی همچنین نشان داد که در سرم %۵۰۰از زنان بیمار و ۲/۷۳% از مردان بیمار (P<0.01) و از سوی دیگردر سرم ۵/۴۸% از زنان سالم و ۸/۴۷% از مردان سالم، آنتی بادی از کلاسIgG علیه b۲GPI وجود داشت (P<0.05).
نتیجه گیری: یافته های ما نشان داد که بین سطح سرمی آنتی بادی علیه b۲GP1 از کلاس IgG با سندرم حاد کرونری در بیماران ارتباط وجود دارد و احتمالاً آنتی بادی های ضد b۲GPI از کلاس IgGدر روند ایجاد ضایعات عروقی منجر به سندرم حاد کرونری می توانند نقش داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.