مقاله معرفی یک مورد فنومن رینود به دنبال عمل جراحی سزارین در یک خانم حامله


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی یک مورد فنومن رینود به دنبال عمل جراحی سزارین در یک خانم حامله دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی یک مورد فنومن رینود به دنبال عمل جراحی سزارین در یک خانم حامله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی یک مورد فنومن رینود به دنبال عمل جراحی سزارین در یک خانم حامله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی یک مورد فنومن رینود به دنبال عمل جراحی سزارین در یک خانم حامله :

مقاله معرفی یک مورد فنومن رینود به دنبال عمل جراحی سزارین در یک خانم حامله که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۹۱ تا ۹۴ منتشر شده است.
نام: معرفی یک مورد فنومن رینود به دنبال عمل جراحی سزارین در یک خانم حامله
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اشباع اکسیژن خون شریانی
مقاله آکروسیانوزیس
مقاله سزارین
مقاله فنومن رینود

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بیماری رینود یکی از علل سیانوز انتهاها متعاقب سرما یا تماس با اجسام سرد می باشد که بیشتر با تظاهرات سیانوز در دست بیمار مشاهده می گردد. این بیماری همراه با بیماری روماتولوژیک اسکلرودرمی، لوپوس و آرتریت روماتویید و گاها بدون همراهی با بیماری های فوق دیده می شود.
معرفی بیمار: خانم ۳۲ ساله با حاملگی ۳۸ هفته گراوید ۲ ساکن توابع شهرستان شهرکرد که جهت انجام سزارین به صورت الکتیو به اطاق عمل بیمارستان هاجر (س) مراجعه نمود. بیمار سابقه هیچگونه بیماری را ذکر نمی کرد و آزمایشات همراه وی نرمال بود. القا ادامه و اتمام بیهوشی و همچنین عمل جراحی سزارین بیمار بدون بروز کوچکترین مشکلی به پایان رسید و بیمار به ریکاوری منتقل گردید. حدود ۱۵ دقیقه پس از ورود بیمار به ریکاوری، دچار سیانوز ناحیه دست ها شد که به طور همزمان بیمار هیچگونه مشکل دیگری نداشت.
نبض های محیطی به خوبی لمس می شد و اشباع اکسیژن خون شریانی (SPo2) برابر ۹۵% بود و دست ها در لمس سرد بودند. جهت بیمار فنومن رینود مطرح گردید که پس از مشاوره داخلی فنومن رینود یا آکروسیانوزیس تایید گردید.
نتیجه گیری: در کلیه بیمارانی که قبل یا بعد از عمل دچار سیانوز انتهاها به خصوص در ناحیه دستها می شوند بایستی علاوه بر توجه به علل سیانوز بروز فنومن رینود یا بیماری های مشابه را مد نظر قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.