بررسی اثرات برخی از تنظیم کنندهای رشد گیاهی بر رویان زایی پیکری و بافت شناسی مراحل آن در گیاه گوجه فرنگی واریته Y


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات برخی از تنظیم کنندهای رشد گیاهی بر رویان زایی پیکری و بافت شناسی مراحل آن در گیاه گوجه فرنگی واریته Y دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات برخی از تنظیم کنندهای رشد گیاهی بر رویان زایی پیکری و بافت شناسی مراحل آن در گیاه گوجه فرنگی واریته Y  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات برخی از تنظیم کنندهای رشد گیاهی بر رویان زایی پیکری و بافت شناسی مراحل آن در گیاه گوجه فرنگی واریته Y،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات برخی از تنظیم کنندهای رشد گیاهی بر رویان زایی پیکری و بافت شناسی مراحل آن در گیاه گوجه فرنگی واریته Y :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)

تعداد صفحات :۱۰

گوجه فرنگی گیاهی متعلق به تیره solanaceae و با نام علمی Lycopersicum esculentum Mill (L.). var. Y است. به علت داشتن ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها، اهمیت غذایی و دارویی ویژه ای دارد. با استفاده از زیست فناوری گیاهی در کشت بافت و رویان زایی، می توان بهینه سازی کالوس ها، تولید کالوس های رویان زا و تکثیر این گیاه را در مقیاس کلان امکان پذیر ساخت. در پژوهش حاضر جدا کشت های ریشه، محور زیر لپه، برگ لپه ای، محور روی لپه، تک گره و برگ ها که از دانه رست های سترون در محیط کشت پایه موراشیگ اسکوگ ایجاد شده بودند، مورد استفاده قرار گرفتند. جداکشت ها را به قطعات ۴ تا ۷ میلی متری تقسیم و در تیمار های مختلف به همراه غلظت ها و نسبت های متفاوتی از هورمون ها کشت شدند. نتایج حاصل نشان داد جداکشت های ریشه ای و ساقه ای، در محیط پایه موراشیگ اسکوگ همراه (۵ میلی گرم بر لیتر بنزیل آمینو پورین و ۲ میلی گرم بر لیتر ایندول استیک اسید)، بعد از گذشت ۳ هفته در تاریکی کالوس زایی کردند و پس از تشکیل رویان نماها به مرحله رویان کروی رسیدند، با واکشت آنها در محیط کشت پایه موراشیگ اسکوگ فاقد هورمون بعد از گذشت ۲ هفته و در روشنایی، رویان های قلبی شکل تمایز یافتند. در واکشت دوم، رویان های قلبی شکل را به محیط کشت پایه موراشیگ اسکوگ محتوی (۲ میلی گرم بر لیتر ایندول استیک اسید و ۲ میلی گرم بر لیتر نفتالین استیک اسید)، منتقل گردید. بعد از گذشت ۳ هفته دیگر و در روشنایی، رویان های قلبی به رویان های اژدری تمایز یافتند. واکشت تعدادی از این نمونه ها در همان محیط کشت قبلی موجب تشکیل محورهای هوایی برگ دار شد و ریشه زایی نیز صورت گرفت.

کلید واژه: ایندول استیک اسید، بنزیل آمینو پورین، رویان زایی پیکری، گوجه فرنگی، نفتالین استیک اسید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.