بررسی تاثیر ضدمیکروبی اسانس گیاه مرزه (.Satureja hortensis L) بر جدایه های E.coli روده جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر ضدمیکروبی اسانس گیاه مرزه (.Satureja hortensis L) بر جدایه های E.coli روده جوجه های گوشتی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر ضدمیکروبی اسانس گیاه مرزه (.Satureja hortensis L) بر جدایه های E.coli روده جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر ضدمیکروبی اسانس گیاه مرزه (.Satureja hortensis L) بر جدایه های E.coli روده جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر ضدمیکروبی اسانس گیاه مرزه (.Satureja hortensis L) بر جدایه های E.coli روده جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)

تعداد صفحات :۱۴

این تحقیق به منظور بررسی اثر رژیم غذایی و سطوح مصرف اسانس گیاه مرزه Satureja hortensis L.بر جمعیت میکروبی ایلئوم و بستر جوجه های گوشتی، مقاومت آنتی بیوتیکی و تاثیر ضدمیکروبی اسانس در مقابل جدایه های اشرشیاکلی انجام گرفت. تعداد ۳۲۰ قطعه جوجه گوشتی نر سویه تجاری راس و یک روزه به طور تصادفی به ۴ گروه و ۴ تکرار (در هر تکرار ۲۰ قطعه) داخل پن های آزمایشی توزیع شدند. سطوح مختلف اسانس مرزه در جیره، تفاوتی بین تیمارها از نظر تعداد کل میکروب ها و کلی فرم ها ایجاد نکرد (p>0.05). همچنین در بررسی اثرات ۱۳ ترکیب آنتی باکتریال به روش دیسک دیفیوژن بر روی جدایه های E.coli تفاوت معنی دار بین دو تیمار مشاهده نگردید (p>0.05). بیشترین مقاومت آنتی باکتریال مربوط به پنی سیلین، ریفامپیسین و اریترومایسین مشاهده گردید. اسانس مرزه با استفاده از کروماتوگرافی گازی تجزیه ای (GC) مورد شناسایی قرار گرفت و مهمترین ماده موثره اسانس، گیاه کارواکرول (۳۷.۱۸ درصد) معرفی شد. در ارزیابی تاثیر ضدمیکروبی این اسانس، نتایج حاصل از اندازه گیری قطر هاله عدم رشد غلظت های مختلف اسانس نشان داد که اثر بازدارندگی غلظت های بالاتر، قوی تر می باشد. مقایسه تاثیر اسانس با آنتی بیوتیک های مورد آزمایش در این پژوهش نشان داد که باکتری E.coli در مقابل آنتی بیوتیک های ریفامپیسین، پنی سیلین و اریترومایسین مقاوم بوده، ولی اسانس مذکور روی این باکتری موثر بوده است. همچنین مشاهده گردید که تاثیر این اسانس در حجم های ۲µl و ۱µl مشابه اثر آنتی بیوتیک های استرپتومایسین، نئومایسین و تتراسیکلین است. در این بررسی، تست ضدمیکروبی اسانس مرزه نشان داد که این گونه از نظر مهارکنندگی رشد (MIC) و کشندگی باکتری های مورد نظر (MBC)بسیار قوی بوده که به دلیل وجود کارواکرول موجود در این اسانس می باشد.

کلید واژه: اسانس مرزه، تاثیر ضدمیکروبی، جوجه های گوشتی، جمعیت میکروبی، E.coli

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.