مقاله بررسی وضعیت و جایگاه صنایع کوچک اصفهان در کشور


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت و جایگاه صنایع کوچک اصفهان در کشور دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت و جایگاه صنایع کوچک اصفهان در کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت و جایگاه صنایع کوچک اصفهان در کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت و جایگاه صنایع کوچک اصفهان در کشور :

مقاله بررسی وضعیت و جایگاه صنایع کوچک اصفهان در کشور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر و آبان ۱۳۸۸ در بررسی های بازرگانی از صفحه ۶۴ تا ۸۲ منتشر شده است.
نام: بررسی وضعیت و جایگاه صنایع کوچک اصفهان در کشور
این مقاله دارای ۱۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله صنایع کوچک
مقاله تخصص منطقه ای
مقاله اصفهان
مقاله ارزش افزوده
مقاله اشتغال
مقاله سرمایه گذاری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با ظهور فناوری های جدید در تولید و ارتباطات، تحولاتی در روش های تولید و توزیع و ساختار تشکیلاتی بنگاه ها پدید آمده است که بر اهمیت واحدهای کوچک و متوسط افزوده است، لذا دولت ها، سیاست های ویژه ای را برای ارتقای صنایع کوچک و متوسط اتخاذ نموده اند. چرا که براساس تجربه، رقابت پذیری صنایع بزرگ به تعامل مناسب با صنایع کوچک و متوسط وابسته است. در این مقاله با بررسی متغیرهایی مانند ارزش افزوده، اشتغال، سرمایه گذاری و شاخص های بهره وری نیروی کار و همچنین برخی شاخص های بیانگر تخصصی منطقه ای به بررسی جایگاه وضعیت صنایع کوچک (بین ۱۰ تا ۴۹ نفر کارکن) استان اصفهان در مقایسه با کل صنایع کوچک کشور پرداخته شده است. نتایج حاکی که صنایع کوچک استان اصفهان در مقایسه با کل کشور از شرایط بالنسبه بهتری بویژه در زمینه تعداد کارگاه های کوچک صنعتی، سرمایه گذاری های ثابت انجام شده، ارزش افزوده و میزان اشتغال برخوردار می باشد. همچنین میزان وابستگی به مواد و ملزومات خارجی در صنایع کوچک استان اصفهان (۶۹ درصد) کمتر از کل کشور (۸۵ درصد) می باشد. اما رشد شاخص بهره وری نیروی کار علیرغم برخورداری از رشد طی دوره ۱۰ ساله (۸۴-۷۴)، ضمن بی ثباتی از لحاظ مقدار، رشد پایین تری نسبت به متوسط کشور داشته است. بررسی شاخص تخصص منطقه ای و شاخص هرفیندال صنایع کوچک استان نیز حاکی از بی ثباتی در زمینه گرایش به تخصص منطقه ای بوده و بیشتر بیانگر تنوع در صنایع کوچک استان می باشد. شاخص مزیت مقیاس (SAI) نیز نشان داده است که علیرغم پیروی از یک روند بی ثبات تقریبا در مورد همه صنایع، برخی از صنایع مانند صنعت عمل آوردن و رنگ کردن پوست خزدار، صنعت تولید فرش ماشینی و موکت، صنعت بریدن و شکل دادن و تکمیل سنگ و صنعت تولید محصولات سرامیکی نسوز طی دوره مورد بررسی همواره از مزیت نسبی برخوردار بوده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.