بررسی مقدماتی پراکنش جغرافیایی مگس میوه مدیترانه ای (Ceratitis capitata (Wiedemann) (Dip. Tephritidae دراستان مازندران


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقدماتی پراکنش جغرافیایی مگس میوه مدیترانه ای (Ceratitis capitata (Wiedemann) (Dip. Tephritidae دراستان مازندران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقدماتی پراکنش جغرافیایی مگس میوه مدیترانه ای (Ceratitis capitata (Wiedemann) (Dip. Tephritidae دراستان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقدماتی پراکنش جغرافیایی مگس میوه مدیترانه ای (Ceratitis capitata (Wiedemann) (Dip. Tephritidae دراستان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقدماتی پراکنش جغرافیایی مگس میوه مدیترانه ای (Ceratitis capitata (Wiedemann) (Dip. Tephritidae دراستان مازندران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات حشره شناسی

تعداد صفحات :۱۶

پراکنش جغرافیایی این مگس طی سال های ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۷ در استان مازندران مورد بررسی مقدماتی قرار گرفت. مگس میوه مدیترانه ای Ceratitis capitata (Wied.) به عنوان یکی از مخرب ترین آفات محصولات باغی، بعد از یک وقفه بیست ساله، مجددا در آبان سال ۱۳۸۵ در شهرستان نور مشاهده گردید. اقدامات اولیه جهت ردیابی آفت با مشاهده مستقیم بعضی از باغات مرکبات منطقه که با ریزش شدید میوه همراه بودند صورت گرفت. در ادامه از انواع تله (کارت زرد چسبنده، بطری های پلاستکی آب معدنی، جکسون و مکفیل) و ترکیبات طعمه ای (مخلوط پروتئین هیدرولیزات ۲ درصد با حشره کش مالاتیون ۲ در هزار، مایع سراترپ و فرمون جنسی) در عملیات ردیابی طی سال های، ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۷ استفاده شد. عملیات ردیابی از ابتدای فصل بهار با نصب تله های طعمه ای در مناطق آلوده سال قبل و دیگر باغات اطراف انجام گرفت. تله های مذکور به صورت هفتگی بازرسی و تعداد مگس های شکار شده و مناطق آلوده جدید به تفکیک شهرستان ثبت گردید. موقعیت جغرافیایی بیش از ۵۰۰ نقطه آلوده به مگس میوه در شهرستان های مختلف استان با استفاده از دستگاه GPS تعیین و به کمک نرم افزار Arc view روی نقشه مسطحاتی مشخص گردید. شهرستان های آلوده در سال ۸۵ شامل ساری، قائم شهر، بابل، جویبار، نور، محمود آباد، بابلسر و آمل بودند. به طور کلی آلودگی در این مناطق محدود به حوزه های شهری بوده و به ندرت در روستاهای اطراف مشاهده گردید. بررسی ها در سال ۸۶ حاکی از گسترش آفت در مناطق جدیدی مانند سوادکوه، نوشهر و چالوس بود که دامنه گسترش از حوزه شهری به حومه شهرها (۷ الی ۱۰ کیلو متر دورتر از مرکز آلودگی) نیز کشیده شد. با توجه به وقوع سرمای بی سابقه در منطقه طی زمستان ۸۶ (۱۵ درجه سلسیوس زیر صفر)، برخلاف انتظار حشرات کامل آفت زودتر از سال های گذشته ظاهر شدند. ادامه ردیابی ها نشان از تهاجم آفت در مناطق جدید (بهشهر، نکا و تنکابن) و گسترش هر چه بیشتر (۱۵-۳۰ کیلومتر دورتر از مرکز آلودگی) در نقاط آلوده سال های قبل بود. نتایج تحقیق نشان داد که مگس میوه در طی سه سال از منتهی الیه شرق استان (شهرستان بهشهر) تا منتهی الیه غرب استان (تنکابن) به استثنای شهرستان رامسر گسترش پیدا کرد.

کلید واژه: پراکنش جغرافیایی، مگس میوه مدیترانه ای، Ceratitis capitata، استان مازندران، مرکبات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.