مقاله ارتباط سطح سرمی پروتئین ۳-۳-۱۴ و قند بالا در بیماران قلبی عروقی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارتباط سطح سرمی پروتئین ۳-۳-۱۴ و قند بالا در بیماران قلبی عروقی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارتباط سطح سرمی پروتئین ۳-۳-۱۴ و قند بالا در بیماران قلبی عروقی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط سطح سرمی پروتئین ۳-۳-۱۴ و قند بالا در بیماران قلبی عروقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارتباط سطح سرمی پروتئین ۳-۳-۱۴ و قند بالا در بیماران قلبی عروقی :
مقاله ارتباط سطح سرمی پروتئین ۳-۳-۱۴ و قند بالا در بیماران قلبی عروقی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران) از صفحه ۲۸۳ تا ۲۸۹ منتشر شده است.
نام: ارتباط سطح سرمی پروتئین ۳-۳-۱۴ و قند بالا در بیماران قلبی عروقی
این مقاله دارای ۷ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماتریکس متالوپروتئیناز
مقاله بیماری های قلبی عروقی
مقاله دیابت ملیتوس
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: بسیاری از بیماران دیابتی با عوارض قلبی عروقی این بیماری نیز دست به گریبانند که شاید یکی از دلایل اصلی آن، تاثیر قند بالا بر روی آنزیم ۳-۳-۱۴ باشد. این آنزیم تغییرات ماتریکس بین سلولی را رهبری می کند. هدف از این مطالعه ارزیابی امکان وجود تفاوت سطح سرمی این آنزیم در افراد دیابتی و غیر دیابتی است.
روش: این تحقیق از نوع مورد- شاهدی بوده و بین دو گروه ۱۸ نفره دیابتی و غیر دیابتی از بیماران کاندید عملCABG انجام شده است. میزان ترشح آنزیم ۳-۳-۱۴ در دو گروه با کمک روش Western blot انجام شد.
یافته ها: ارزیابی میزان ترشح سرمی ۳-۳-۱۴ به عنوان عامل محرک بسیاری از اتفاقات ماتریکس بین سلولی، نشان داد که در صورت وجود قند خون بالا، میزان این آنزیم هم بالا خواهد بود و این اختلاف معنی دار است. در واقع عدم کنترل قند خون بر روی سطح سرمی این آنزیم تاثیرگذار بود.
نتیجه گیری: در این مطالعه نشان داده شد که علاوه بر تغییرات غلظت آنزیم ۳-۳-۱۴ در بافت های بیماران دیابتی، سطح سرمی این آنزیم نیز نسبت به افراد غیر دیابتی بالاتر است و به نظر می رسد علاوه بر اهمیت غلظت یا سطح درون بافتی ۳-۳-۱۴، باید به سطح سرمی این آنزیم و تاثیر سیستمیک آن نیز توجه نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.