مقاله بررسی اثر سمیت سلولی وروتوکسین نوع ۱ اشرشیاکلی انتروهموراژیک بر رده های سلولی ورو (Vero) و راجی (Raji)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر سمیت سلولی وروتوکسین نوع ۱ اشرشیاکلی انتروهموراژیک بر رده های سلولی ورو (Vero) و راجی (Raji) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر سمیت سلولی وروتوکسین نوع ۱ اشرشیاکلی انتروهموراژیک بر رده های سلولی ورو (Vero) و راجی (Raji) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سمیت سلولی وروتوکسین نوع ۱ اشرشیاکلی انتروهموراژیک بر رده های سلولی ورو (Vero) و راجی (Raji)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر سمیت سلولی وروتوکسین نوع ۱ اشرشیاکلی انتروهموراژیک بر رده های سلولی ورو (Vero) و راجی (Raji) :
مقاله بررسی اثر سمیت سلولی وروتوکسین نوع ۱ اشرشیاکلی انتروهموراژیک بر رده های سلولی ورو (Vero) و راجی (Raji) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله علوم پزشکی مدرس، آسیب شناسی زیستی (علوم پزشکی مدرس) از صفحه ۴۷ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر سمیت سلولی وروتوکسین نوع ۱ اشرشیاکلی انتروهموراژیک بر رده های سلولی ورو (Vero) و راجی (Raji)
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله وروتوکسین
مقاله انتروهموراژیک اشرشیاکلی
مقاله رده سلولی راجی
مقاله رده سلولی ورو
مقاله MTT
چکیده و خلاصهای از مقاله:
هدف: وروتوکسین یکی از سموم خانواده توکسین های شیگا است. این خانواده شامل توکسین های پروتئینی AB، یعنی توکسین هایی با یک بخش فعال آنزیماتیک (A) و یک بخش باند شونده به سطح سلول (B) است. سلول هایی که دارای جایگاه اتصالی یعنی گیرنده Gb3 باشند به آثار توکسیک توکسین پاسخ می دهد. نشان داده شده است که وروتوکسین نوع ۱ بر انواعی از سلول های توموری که گیرنده Gb3 را دارا هستند، اثر آپوپتوتیک داشته و به صورت انتخابی عمل می کند. مطالعات زیادی که روی آثار ضد توموری و ضد رگ زایی این سم روی رده های سلولی سرطانی مختلف در شرایط آزمایشگاهی و حیوانات آزمایشگاهی انجام گرفته نشان دهنده اثر بخشی آن ها است.
هدف از این پژوهش مقایسه آثار سمیت سلولی وروتوکسین نوع ۱ انتروهموراژیک اشرشیاکلی روی دو رده سلولی ورو (استاندارد طلایی برای بررسی آثار سمیت سلولی وروتوکسین) و راجی (رده سلولی به دست آمده از کشت سلول های لنفوبلاستوئید بیماران مبتلا به لنفوم بورکیت انسانی) است.
مواد و روش ها: پس از تهیه مواد، سویه توکسین زا و رده های سلولی، سویه مورد نظر کشت داده شد و توکسین زایی آن با استفاده از روش آگلوتیناسیون پاسیو معکوس تایید شد. وروتوکسین ۱ با استفاده از روش کروماتوگرافی جذبی تخلیص شد و آن گاه اثر سمیت سلولی آن بر روی دو رده سلولی ورو و راجی با استفاده از آزمون MTT بررسی و اندازه گیری شد.
نتایج: یافته ها نشان داد که وروتوکسین نوع ۱ روی سلول های راجی نیز مانند سلول های ورو اثر سرکوب گری بالایی دارد و این اثر وابسته به غلظت توکسین است و با رقیق شدن سم اثر سرکوب گری آن کاهش می یابد.
بررسی آماری نشان داد که خاصیت سرکوب گری سم روی سلول های راجی در رقت های ۱:۴ تا ۱:۱۲۸ نسبت به خاصیت سرکوب گری سم روی سلول های ورو دارای اختلاف معنی داری است و این اثر روی سلول های ورو بیشتر از سلول های راجی است (P<0.05). اما این توکسین در رقت های بالاتر قادر به سرکوب معنی دار نبوده است.
نتیجه گیری: نتایج به دست آمده نشان داد که وروتوکسین نوع ۱ روی سلول های راجی مانند سلول های ورو اثر سرکوب گری بالایی دارد و این اثر بر سلول های ورو بیشتر از سلول های راجی است (P<0.05).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.