مقاله بررسی هویت شهری در بهسازی و نوسازی بافت های تاریخی (مطالعه موردی: شهر گور- فیروزآباد)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی هویت شهری در بهسازی و نوسازی بافت های تاریخی (مطالعه موردی: شهر گور- فیروزآباد) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی هویت شهری در بهسازی و نوسازی بافت های تاریخی (مطالعه موردی: شهر گور- فیروزآباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی هویت شهری در بهسازی و نوسازی بافت های تاریخی (مطالعه موردی: شهر گور- فیروزآباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی هویت شهری در بهسازی و نوسازی بافت های تاریخی (مطالعه موردی: شهر گور- فیروزآباد) :

مقاله بررسی هویت شهری در بهسازی و نوسازی بافت های تاریخی (مطالعه موردی: شهر گور- فیروزآباد) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در فضای جغرافیایی از صفحه ۲۱ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: بررسی هویت شهری در بهسازی و نوسازی بافت های تاریخی (مطالعه موردی: شهر گور- فیروزآباد)
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هویت شهری
مقاله بهسازی و نوسازی
مقاله بافت تاریخی
مقاله شهر گور
مقاله فیروزآباد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در بهسازی و نوسازی شهرها، بافت های تاریخی به عنوان هویت و تبلور فرهنگ شهری، مورد تاکید قرار می گیرند. هدف از مقاله بررسی هویت شهری در بهسازی و نوسازی بافت های تاریخی، مطالعه و بررسی مشکلات و ارایه راهکارها به منظور حفظ و ایجاد هویت برای شهر فیروزآباد از طریق بهسازی و نوسازی بافت تاریخی شهر گور می باشد. شهر گور اولین شهر دایره ای ایران در زمان ساسانیان است که در حاشیه شهر فیروزآباد کنونی در استان فارس واقع گردیده است. در این مقاله با استفاده از روش توصیفی – تحلیلی سوات SWOT ضمن شناخت و بیان اهمیت بافت تاریخی شهر گور، روش هایی را جهت دخالت موثر در بهسازی و نوسازی و حفظ بافت تاریخی شهر گور – فیروزآباد به عنوان یک میراث و هویتی ماندگار ارائه شده است. نتایج نشان می دهد اجرای طرح های توسعه شهری فیروزآباد بدون توجه به شهر گور صورت گرفته است. بر این اساس، رشد و توسعه شهرنشینی، ارایه ایده های معماری و شهرسازی بی هویت و افزایش جمعیت شهر فیروزآباد موجب فراموشی در امر بهسازی و نوسازی شهر گور شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.