کاربرد روش دوقطبی های مغناطیسی معادل چشمه (ESMD) در تخمین عمق کوری با استفاده از مدل میدان مغناطیسی ماهواره ای MF5


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد روش دوقطبی های مغناطیسی معادل چشمه (ESMD) در تخمین عمق کوری با استفاده از مدل میدان مغناطیسی ماهواره ای MF5 دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد روش دوقطبی های مغناطیسی معادل چشمه (ESMD) در تخمین عمق کوری با استفاده از مدل میدان مغناطیسی ماهواره ای MF5  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد روش دوقطبی های مغناطیسی معادل چشمه (ESMD) در تخمین عمق کوری با استفاده از مدل میدان مغناطیسی ماهواره ای MF5،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد روش دوقطبی های مغناطیسی معادل چشمه (ESMD) در تخمین عمق کوری با استفاده از مدل میدان مغناطیسی ماهواره ای MF5 :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه زمین شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۰

یکی از مهم ترین پارامترهای مورد نیاز برای تفسیرهای تکتونیکی فعالیت های پوسته زمین، آشنایی از وضعیت درجه حرارت در درون زمین می باشد. تا کنون مطالعات کمی جهت کسب اطلاع از پارامتر مذکور انجام گرفته است. یکی از شرایط مرزی درجه حرارت در اعماق پوسته قاره ای را می توان با تعیین عمق کوری (که بستر پوسته مغناطیسی را تشکیل می دهد) به دست آورد. در این مطالعه، نحوه تخمین عمق هم دمای کوری با استفاده از مدل های میدان مغناطیسی حاصل از داده های ماهواره ای و روش دوقطبی های مغناطیسی معادل چشمه ارایه شده است. در حقیقت، روشی جدید و متفاوت جهت استفاده از میدان مغناطیسی بی هنجار به منظور محاسبه عمق کوری مورد استفاده قرار گرفته است. در این تحقیق، عمق هم دمای کوری برای منطقه ای واقع در محدوده عرض جغرافیایی ۳۶-۲۸ درجه شمالی و طول جغرافیایی ۶۴-۵۶ درجه شرقی با استفاده از مدل میدان MF5 حاصل از شش سال ماموریت ماهواره CHAMP محاسبه شده است. ابتدا میدان مغناطیسی القایی پوسته با استفاده از مدل میدان MF5 تهیه گردید. سپس میدان مغناطیسی حاصل از یک مدل اولیه مغناطیدگی پوسته در ارتفاع ماهواره محاسبه و با مدل میدان القایی محاسبه شده، مقایسه شد. با توجه به نتایج حاصل، هم دمای کوری در کل منطقه مورد مطالعه، بالاتر از موهو و درون پوسته قرار گرفته است.

کلید واژه: ایران، عمق کوری، روش دوقطبی های مغناطیسی معادل چشمه، مدل میدان مغناطیسی MF5

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.