استفاده از روش تولید گاز جهت بررسی اثرات زمان های مختلف پرتوتابی مایکروویو بر فراسنجه های تغذیه ای دانه های جو و ذرت


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از روش تولید گاز جهت بررسی اثرات زمان های مختلف پرتوتابی مایکروویو بر فراسنجه های تغذیه ای دانه های جو و ذرت دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از روش تولید گاز جهت بررسی اثرات زمان های مختلف پرتوتابی مایکروویو بر فراسنجه های تغذیه ای دانه های جو و ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از روش تولید گاز جهت بررسی اثرات زمان های مختلف پرتوتابی مایکروویو بر فراسنجه های تغذیه ای دانه های جو و ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از روش تولید گاز جهت بررسی اثرات زمان های مختلف پرتوتابی مایکروویو بر فراسنجه های تغذیه ای دانه های جو و ذرت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۷

اثرات پرتوتابی مایکروویو (با قدرت ۹۰۰ وات و فرکانس ۲۴۵۰ مگاهرتز) به مدت ۳، ۵ و ۷ دقیقه بر ارزش تغذیه ای دانه جو و ذرت با استفاده از روش تولید گاز مورد ارزیابی قرار گرفت. داده های تولید گاز در ساعت های ۲، ۶، ۱۲، ۲۴، ۴۸ و ۷۲ بعد انکوباسیون ثبت و روند تولید گاز برآورد شد. داده های تولید گاز در زمان ۲۴ ساعت بعد از انکوباسیون برای تخمین میزان انرژی قابل متابولیسم، انرژی ویژه شیردهی، اسیدهای چرب کوتاه زنجیر، ماده آلی قابل هضم و پروتئین میکروبی بکار رفت. پرتوتابی مایکروویو، تولید گاز دانه جو را در زمانهای انکوباسیون پس از ۲۴ ساعت افزایش (P<0.05) داد ولی تفاوت معنی داری بین زمانهای مختلف پرتوتابی مشاهد نشد. این تیمار حرارتی باعث کاهش تولید گاز دانه ذرت از ساعات انکوباسیون ۶ به بعد گردید. نرخ تولید گاز دانه جو (۱۰.۰۱ درصد در ساعت) و دانه ذرت (۶.۵۶ درصد در ساعت) با پرتوتابی مایکروویو کاهش یافت. تولید گاز بخش محلول و نامحلول (A) دانه جو تحت تاثیر تیمار مایکروویو افزایش (P<0.05) یافت ولی بخش A دانه ذرت تحت تاثیر این فراوری قرار نگرفت. پرتوتابی مایکروویو دانه ذرت موجب کاهش معنی دار (P<0.05) مقادیر انرژی قابل متابولیسم، انرژی ویژه شیردهی، اسیدهای چرب فرار کوتاه زنجیر، ماده آلی قابل هضم و پروتئین میکروبی شد. اما در مورد دانه جو این فراوری منجر به افزایش معنی دار (۰.۰۵<P) این پارامترهای تغذیه ای شد. پرتوتابی دانه جو با مایکروویو می تواند نرخ تولید گاز را کاهش داده و با کند کردن تخمیر منجر به بهبود اکوسیستم شکمبه و کاهش خطرات احتمالی اسیدوزیس شود.

کلید واژه: عمل آوری، پرتوتابی مایکروویو، تولید گاز، دانه جو، دانه ذرت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.