مقاله ارتباط انتشار پرتو X سخت با الکترون های گریزان در توکامک دماوند


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط انتشار پرتو X سخت با الکترون های گریزان در توکامک دماوند دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط انتشار پرتو X سخت با الکترون های گریزان در توکامک دماوند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط انتشار پرتو X سخت با الکترون های گریزان در توکامک دماوند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط انتشار پرتو X سخت با الکترون های گریزان در توکامک دماوند :

مقاله ارتباط انتشار پرتو X سخت با الکترون های گریزان در توکامک دماوند که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم و فنون هسته ای از صفحه ۱۷ تا ۲۳ منتشر شده است.
نام: ارتباط انتشار پرتو X سخت با الکترون های گریزان در توکامک دماوند
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرتو X سخت
مقاله الکترون گریزان
مقاله توکامک
مقاله از هم گسیختگی پلاسما

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
انتشار پرتو X سخت در توکامک دماوند، هم زمان با تحول زمانی جریان پلاسما و ولتاژ حلقه، مورد بررسی قرار گرفته است. در این کار تجربی شات هایی را در نظر گرفته ایم که در آن ها جریان پلاسما از ۱۷ تا ۳۲kA تغییر می کرد. تحول زمانی جریان پلاسما تا مرحله ی گسیختگی، تحول زمانی ولتاژ حلقه و پرتو X منتشره تجزیه و تحلیل شده است. در جریان های کم تر از ۲۰kA پرتو X سخت به هنگام مرحله گسیختگی مشاهده می شود و مدت دوام تخلیه کم تر از ۱۰ms می باشد، ولی برای جریان های پلاسمای بیش تر از ۲۰kA، پرتو X سخت از شروع تخلیه تا گسیختگی پلاسما که حدود ۲۰ms طول می کشد مشاهده می شود. دو روند تولید الکترون گریزان در این توکامک ملاحظه می شود. روند اول مشابه با مشاهدات انجام یافته در سایر توکامک ها و به هنگام گسیختگی است. این روند با استفاده نظریه دریسر تولید الکترون گریزان، قابل درک است. روند دوم که تقریبا از شروع تا پایان تخلیه قابل مشاهده است با پدیده بهمن مرتبط می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.