مقایسه مدل PERSIANN با روشهای درون یابی به منظور کاربرد در تخمین مقادیر بارندگی روزانه (مطالعه موردی: خراسان شمالی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه مدل PERSIANN با روشهای درون یابی به منظور کاربرد در تخمین مقادیر بارندگی روزانه (مطالعه موردی: خراسان شمالی) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه مدل PERSIANN با روشهای درون یابی به منظور کاربرد در تخمین مقادیر بارندگی روزانه (مطالعه موردی: خراسان شمالی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه مدل PERSIANN با روشهای درون یابی به منظور کاربرد در تخمین مقادیر بارندگی روزانه (مطالعه موردی: خراسان شمالی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه مدل PERSIANN با روشهای درون یابی به منظور کاربرد در تخمین مقادیر بارندگی روزانه (مطالعه موردی: خراسان شمالی) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی)
تعداد صفحات :۱۲
عامل بارندگی در مطالعات کاربردی که بر پایه پارامتر های هواشناسی صورت می گیرد همواره به عنوان مهمترین فاکتور نقش مهمی را ایفا کرده است. در بسیاری از مطالعات هیدرولوژیکی، هیدروکلیماتولوژی، هواشناسی و بویژه کشاورزی از داده های بارندگی ایستگاه های هواشناسی (سینوپتیک، کلیماتولوژی، باران سنجی) استفاده شده است. در این میان در مواردی که تراکم شبکه باران سنجی پاسخگو نبوده و یا برای مناطقی که بعلت صعب العبور بودن فاقد ایستگاه و داده های معتبر بارندگی بوده اند، روش های درون یابی نقش مهمی را ایفا نموده اند. این روش ها همواره دارای خطا بوده و اغلب غیر قابل تعمیم بوده، بویژه در مناطق خشک و نیمه خشک که نوسانات زمانی و مکانی بارندگی جزو ویژگی های غالب این مناطق می باشد. در این مطالعه ابتدا مدل پیش بینی بارندگی از داده های سنجش از دور و شبکه عصبی مصنوعی (PERSIANN) معرفی شده و سپس به منظور جایگزینی برای روشهای درون یابی در تخمین بارش روزانه در مناطق فاقد ایستگاه، خروجی های مدل با دو روش رایج درون یابی (کریجینگ و روش معکوس فواصل) مقایسه شده است. بدین منظور داده های ۶ ایستگاه هواشناسی در استان خراسان رضوی برای سال های ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۸ مورد استفاده قرار گرفت. نتایج آنالیز آماری، همبستگی بیشتر خروجی های PERSIANN را با داده های واقعی بارندگی نسبت به دو روش درون یابی نشان می دهد، بطوریکه ضریب همبستگی خروجی های مدل با داده های ایستگاه بجنورد در آزمون کندال ۰.۸۰۵ بوده که این مقدار برای داده های بازسازی شده به روش معکوس فواصل ۰.۴۴۸ و برای کریجینگ ۰.۵۶۵ بوده است.
کلید واژه: مدل PERSIANN، روش معکوس فواصل، روش کریجینگ، تخمین بارندگی روزانه، روش های درون یابی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.