مقایسه برخی از شاخص های فیزیکی کیفیت خاک در کاربری های مختلف اراضی در حوزه مرغملک، شهرکرد (استان چهارمحال و بختیاری)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه برخی از شاخص های فیزیکی کیفیت خاک در کاربری های مختلف اراضی در حوزه مرغملک، شهرکرد (استان چهارمحال و بختیاری) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه برخی از شاخص های فیزیکی کیفیت خاک در کاربری های مختلف اراضی در حوزه مرغملک، شهرکرد (استان چهارمحال و بختیاری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه برخی از شاخص های فیزیکی کیفیت خاک در کاربری های مختلف اراضی در حوزه مرغملک، شهرکرد (استان چهارمحال و بختیاری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه برخی از شاخص های فیزیکی کیفیت خاک در کاربری های مختلف اراضی در حوزه مرغملک، شهرکرد (استان چهارمحال و بختیاری) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۳

تاثیر نوع کاربری اراضی بر نحوه عملکرد خاک در اکوسیستم، از طریق مطالعه و ارزیابی تغییرات شاخص های کیفیت خاک امکان پذیر است. این گونه مطالعات که با هدف ایجاد تعادل بین میزان تولید و حفظ و بهبود کیفیت منابع اراضی انجام می گیرند امکان شناسایی مدیریت های پایدار و به تبع آن پیشگیری از تخریب فزاینده خاک را فراهم می سازند. در این تحقیق اثر کاربری های مختلف بر شاخص های فیزیکی کیفیت خاک بررسی شد. سه نوع کاربری مراتع طبیعی، کشت دیم و کشت آبی انتخاب شد. از کاربری مرتع ۵۴ نمونه، از کاربری کشت دیم ۴۰ نمونه و از کاربری کشت آبی ۱۷ نمونه از خاک سطحی (۱۵-۰ سانتی متر) برداشت شد. خصوصیات هدایت هیدرولیکی اشباع، سرعت نفوذ، جرم مخصوص ظاهری، توزیع اندازه ای ذرات، فاکتور فرسایش پذیری خاک، کربن آلی و پایداری مرطوب خاکدانه ها (در سه کلاس) برای هر کاربری اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که میانگین، حداقل و حداکثر هدایت هیدرولیکی اشباع در کاربری کشت آبی نسبت به دو کاربری دیگر بیشتر بود. مقدار کربن آلی خاک در کاربری کشت آبی از دو کاربری دیگر کمتر بود. فاکتور فرسایش پذیری خاک در کاربری کشت آبی دارای مقدار بیشتری نسبت به دو کاربری دیگر دارد. درصد شاخص پایداری مرطوب خاکدانه ها در کلاس اندازه ای خاکدانه های درشت (>2 میلی متر) در کاربری کشت آبی در مقایسه با دو کاربری دیگر کمتر بود. در بین خصوصیات مورد مطالعه میانگن هدایت هیدرولیکی اشباع، درصد رس، فاکتور فرسایش پذیری خاک و پایداری مرطوب خاکدانه ها در کلاس اندازه ای خاکدانه های درشت در کاربری های مختلف دارای تفاوت معنی داری در سطح ۵ درصد هستند. به نظر می رسد که فاکتور فرسایش پذیری خاک و شاخص پایداری مرطوب در کلاس خاکدانه های درشت در مقایسه با سایر شاخص ها، تغیرات کیفیت خاک را در منطقه مورد مطالعه بهتر نشان می دهند.

کلید واژه: پایداری مرطوب خاکدانه ها، شاخص کیفیت خاک، فاکتور فرسایش پذیری خاک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.