مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس‏، غلظت عناصر موجود در خاک و خواص ضدباکتریایی گیاه کاکوتی (.Ziziphora tenuior L) در دو منطقه ایران


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس‏، غلظت عناصر موجود در خاک و خواص ضدباکتریایی گیاه کاکوتی (.Ziziphora tenuior L) در دو منطقه ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس‏، غلظت عناصر موجود در خاک و خواص ضدباکتریایی گیاه کاکوتی (.Ziziphora tenuior L) در دو منطقه ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس‏، غلظت عناصر موجود در خاک و خواص ضدباکتریایی گیاه کاکوتی (.Ziziphora tenuior L) در دو منطقه ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس‏، غلظت عناصر موجود در خاک و خواص ضدباکتریایی گیاه کاکوتی (.Ziziphora tenuior L) در دو منطقه ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۳

ترکیب های اسانس و خواص ضدباکتریایی گیاه کاکوتی (Ziziphora tenuior L.) دو منطقه از ایران، حصارک (کرج) و ونارچ (قم) با یکدیگر مقایسه شد. اسانس گیاهان به روش تقطیر با آب تهیه شد و بعد توسط دستگاه های کروماتوگرافی GC و GC/MS اجزا تشکیل دهنده اسانس مشخص شد. در اسانس گیاهان منطقه حصارک و ونارچ به ترتیب ۱۳ و ۱۶ ترکیب شیمیایی شناسایی شد. پولگون (۸۵% تا ۸۷%) در هر دو نمونه بالاترین مقدار را نشان داد و تفاوت معنی داری بین آنها مشاهده نشد. ترکیب لیمونن در گیاهان منطقه حصارک (۵.۱%) در مقایسه با گیاهان ونارچ (۳.۶۴%) افزایش نشان داد‏. عصاره اتانولی گیاهان حصارک اثر بازدارندگی بیشتری بر رشد باکتریهای اشریشیاکولی، باسیلوس سوبتیلیس و استافیلوکوس اورئوس در مقایسه با نمونه ونارچ نشان دادند. غلظت عناصر منگنز، آهن و نیکل در خاک ونارچ (به ترتیب ۲۷۶۶.۶۷، ۴۰۳۳۳ و ۰.۳۸۴ پی پی ام) بیشتر از خاک حصارک (به ترتیب ۵۵۸.۳۳، ۲۸۶۰۰ و ۱۲.۲۵ پی پی ام) است، ولی غلظت منگنز و آهن محلول در خاک حصارک (به ترتیب ۶.۵۳ و ۴ پی پی ام) بیشتر از غلظت منگنز و آهن محلول در خاک ونارچ (به ترتیب۴.۶ و ۱.۹ پی پی ام) می باشد. بنابراین با توجه به این که غلظت منگنز، آهن و نیکل در اندام هوایی و ریشه گیاهان منطقه ونارچ با غلظت عناصر فوق در اندام هوایی و ریشه گیاهان حصارک تفاوت معنی داری را نشان می دهد،‏ گیاهان کاکوتی مناطق ونارچ و حصارک از نظر خواص ضدباکتریایی تفاوت دارند. با توجه به اینکه غلظت آنتوسیانین و پروتئین در بخش هوایی گیاه کاکوتی منطقه ونارچ در مقایسه با گیاهان منطقه حصارک تفاوت معنی داری ندارد، از این رو گیاه کاکوتی منطقه ونارچ به تراکم بالای منگنز سازش یافته است و قابلیت انباشتگی منگنز را دارد. به هر حال، با توجه به تغییرات غلظت عناصر در خاک منطقه، کیفیت اسانس و خواص ضدباکتریایی گیاه کاکوتی نیز تحت تاثیر قرار می گیرد.

کلید واژه: ترکیب های اسانس، ضدباکتری، منگنز، انباشتگر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.