تاثیر شوری و مس بر برخی شاخص های فیزیولوژی و آناتومی دو رقم پسته در شرایط گلخانه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شوری و مس بر برخی شاخص های فیزیولوژی و آناتومی دو رقم پسته در شرایط گلخانه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شوری و مس بر برخی شاخص های فیزیولوژی و آناتومی دو رقم پسته در شرایط گلخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شوری و مس بر برخی شاخص های فیزیولوژی و آناتومی دو رقم پسته در شرایط گلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شوری و مس بر برخی شاخص های فیزیولوژی و آناتومی دو رقم پسته در شرایط گلخانه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف مس و شوری بر خصوصیات فتوسنتزی، فعالیت آنزیمی و بافت آوندی نهال های دو رقم پسته، یک آزمایش فاکتوریل با سه فاکتور، شوری در پنج سطح (۰، ۸۰۰، ۱۶۰۰، ۲۴۰۰ و ۳۲۰۰ میلی گرم در کیلوگرم خاک از منبع کلرید سدیم)، مس در چهار سطح (۰، ۲.۵، ۵ و ۷.۵ میلی گرم مس در کیلوگرم خاک از منبع سولفات مس) و دو رقم پسته ( بادامی زرند و قزوینی)، در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در گلخانه اجرا شد. نتایج نشان داد، کاربرد ۳۲۰۰ میلی گرم کلرید سدیم در کیلوگرم خاک موجب کاهش میزان تعرق و هدایت روزنه ای به ترتیب به میزان ۶۹ و ۱۶ درصد نسبت به شاهد گردید، درحالی که بر میزان فتوسنتز تاثیر معنی داری نداشت. هم چنین کاربرد ۵ میلی گرم مس در کیلوگرم خاک حداکثر میزان فتوسنتز را به دنبال داشت. با آنکه میزان فتوسنتز در رقم قزوینی بیشتر از رقم بادامی بود، ولی میزان تعرق و هدایت روزنه ای در رقم بادامی به طور معنی داری بیشتر از رقم قزوینی گردید. در تمام سطح شوری، فعالیت آنزیم سوپر اکسید دسموتاز با افزایش عنصر مس، افزایش معنی داری حاصل کرد. افزایش شوری باعث کاهش ضخامت پارانشیم پوست، حلقه آوند آبکش و تعداد کانال های رزینی ساقه و ریشه گردید، در حالی که ضخامت مغز ساقه را افزایش داد. مصرف مس در شرایط شور باعث کاهش ضخامت لایه آوند چوب و افزایش ضخامت لایه آوند آبکش ساقه شد.

کلید واژه: شوری، پسته، مس، فتوسنتز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.