ارتباط دریافت گوشت قرمز با سندروم متابولیک و غلظت CRP پلاسما در زنان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط دریافت گوشت قرمز با سندروم متابولیک و غلظت CRP پلاسما در زنان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط دریافت گوشت قرمز با سندروم متابولیک و غلظت CRP پلاسما در زنان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط دریافت گوشت قرمز با سندروم متابولیک و غلظت CRP پلاسما در زنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط دریافت گوشت قرمز با سندروم متابولیک و غلظت CRP پلاسما در زنان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات نظام سلامت

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: اگر چه مصرف گوشت قرمز با شیوع دیابت مرتبط است، اما برای نشان دادن وجود ارتباط بین دریافت گوشت قرمز و سندرم متابولیک و التهاب، اطلاعات کمی در دست است. هدف مطالعه حاضر مشخص کردن ارتباط بین دریافت گوشت قرمز، سندرم متابولیک و غلظت در گردش CRP به عنوان یک مقیاس التهاب سیستماتیک می باشد.روش ها: در این مطالعه مقطعی ۴۸۲ زن معلم تهرانی با سن ۶۰-۴۰ سال مورد مطالعه قرار گرفتند و برای ارزیابی دریافت گوشت قرمز از FFQ استفاده شد. اندازه های آنتروپومتریک، فشار خون، گلوکز ناشتا خون، پروفایل های لیپیدی و غلظت CRP پلاسما مطابق روش های استاندارد ارزیابی شد. سندرم متابولیک به وسیله برنامه بین المللی آموزش کلسترول راهنمای ATP III پیشنهاد شده بود.یافته ها: میانگین و خطای معیار دریافت گوشت قرمز۴.۰ ±۴۵.۹ گرم در روز بود. بعد از کنترل آماری عوامل اغتشاش گر میانگین هندسی غلظت CRP پلاسما در بین هر یک از پنجک ها ۱.۴۶، ۱.۶۶، ۱.۷۳، ۱.۸۹ و ۲.۰۴ میلی گرم در لیتر بود. در مدل های خام، افراد در پنجک بالای دریافت گوشت قرمز، ارتباط قوی تری را از نظر وجود سندرم متابولیک در مقایسه با افرادی که در پنجک پایین قرار داشتند، نشان دادند (p-trend<0.01، ۹۵%CI: 1.24-4.38؛ OR: 2.33). این ارتباط بعد از تنظیم و تعدیل عوامل مغشوش گر نیز باقی ماند (۰.۰۱>4.01 p-trend ، .(OR: 2.15 CI: 1.18 تعدیل CRP بر این ارتباط اثری نداشت (p-trend<0.01؛ CI: 1.16-3.98؛ OR: 2.06).نتیجه گیری: به طور کلی افزایش مصرف گوشت قرمز به صورت مقطعی با افزایش خطر سندرم متابولیک و التهاب ارتباط دارد. مطالعات آینده نگر برای تایید این یافته مورد نیاز است.

کلید واژه: گوشت قرمز، التهاب، سندروم متابولیک، زنان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.