بررسی اثر ضد قارچی گیاه نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) بر قارچ های بیماری زای گیاهی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد قارچی گیاه نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) بر قارچ های بیماری زای گیاهی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد قارچی گیاه نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) بر قارچ های بیماری زای گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد قارچی گیاه نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) بر قارچ های بیماری زای گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد قارچی گیاه نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) بر قارچ های بیماری زای گیاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: استفاده از عصاره های گیاهی به دلیل داشتن خواص دارویی، ضد قارچی، ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی متابولیت های ثانویه در کنترل عوامل میکروبی رو به پیشرفت است.هدف: بررسی فعالیت ضد قارچی و یافتن حلال مناسب در استخراج متابولیت های موثر گیاه نعناع فلفلی به منظور کنترل قارچ های بیماری زای گیاهی.روش بررسی: اندام های هوایی گیاه نعناع فلفلی پس از جمع آوری خشک شده و عصاره آن با استفاده از حلال های آب، متانول، اتانول، استون و کلروفرم استخراج شد. تاثیر عصاره ها بر روی چهار گونه قارچ بیماری زای گیاهی، شامل Rhizoctonia solani، Fusarium oxysporum،Phytophthora drechsleri و sorokiniana Bipolaris به دو روش دیسک کاغذی و اختلاط با محیط کشت مورد بررسی قرار گرفت.نتایج: نتایج مطالعه برای دستیابی به بهترین حلال برای استخراج مواد بازدارنده رشد قارچ نشان داد که آب بهترین حلال برای استخراج مواد بازدارنده از نعناع فلفلی است. عصاره استخراج شده با حلال متانول و استون تاثیر کمی بر رشد میسلیومی قارچ B. sorokiniana داشتند و عصاره اتانولی و کلروفرمی به کلی فاقد اثر قارچ ایستایی Fungistatic بودند. در بررسی شیب غلظت عصاره، F. oxysporum و B. sorokiniana در غلظت دو میلی گرم بر دیسک کاغذی، تحت تاثیر قرار گرفتند، حال آنکه رشد میسلیومی دو قارچ دیگر در غلظت چهار میلی گرم بر دیسک کاغذی، تحت تاثیر قرار گرفت. در روش اختلاط با محیط کشت، عصاره آبی در غلظت ۵۰۰ پی پی ام به طور کامل از رشد P. drechsleri و در غلظت ۱۰۰۰ پی پی ام از رشد B. sorokiniana جلوگیری کرد. حال آن که در مورد دو قارچ دیگر حتی در غلظت ۲۰۰۰ پی پی ام نیز رشد به طور کامل متوقف نشد.نتیجه گیری: نتایج این تحقیق بیانگر قابلیت گیاه نعناع فلفلی در کنترل قارچ های بیماریزای گیاهی می باشد. همچنین می توان گفت که آب بهترین حلال برای استخراج مواد ضد قارچی از این گیاه می باشد.

کلید واژه: نعناع فلفلی، قارچ ایستایی، دیسک کاغذی، اختلاط با محیط کشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.