بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره گیاه ریحان بر اشریشیا کلای و سودوموناس آئروژینوزا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره گیاه ریحان بر اشریشیا کلای و سودوموناس آئروژینوزا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره گیاه ریحان بر اشریشیا کلای و سودوموناس آئروژینوزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره گیاه ریحان بر اشریشیا کلای و سودوموناس آئروژینوزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره گیاه ریحان بر اشریشیا کلای و سودوموناس آئروژینوزا :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)
تعداد صفحات :۱۳
گسترش روز افزون مقاومت دارویی در بین باکتری ها سبب شده است تا توجه بیشتری به یافتن روش های پیشگیری از بروز مقاومت و نیز یافتن داروهای مناسب با اثرات سمی و عوارض جانبی کمتر معطوف گردد. از آنجایی که سویه های بیماریزای اشریشیا کلای در بیماری های گوارشی انسان و دام حایز اهمیت بسیار است. سودوموناس آئروژینوزا نیز باکتری فرصت طلبی است که در انسان و حیوانات باایمنی سرکوب شده و متعاقب سوختگی ها و درمان طونی با آنتی بیوتیک های با طیف وسیع، عفونت های مختلفی را ایجاد می کند. گیاه ریحان از منطقه بندر کیاشهر استان گین جمع آوری شده و پس از خشک کردن برگ آن و تهیه عصاره اتانولی و آبی در غلظت های ۲۵ و ۵۰ و ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم در میلی متر در ظروف مخصوص نگهداری گردید. باکتری های مورد نظر نیز از نمونه های بالینی جدا شده و پس از شناسایی آنها به روش استاندارد، در این غلظت ها به روش انتشار دیسک تعیین حساسیت شده و قطر هاله عدم رشد اندازه گیری و ثبت گردید. بر اساس یافته های این تحقیق جنتامایسین که بعنوان کنترل بکار گرفته شده بر هر دو باکتری مورد آزمایش در این طرح موثرتر از عصاره ها نشان داده شد. موثرترین رقت برای فعالیت ضد باکتری نسبت به هر دو نوع باکتری اشریشیاکلای و سودوموناس آئروژینوزا رقت ۲۰۰ میلی گرم بر میلی لیتر بوده است. فعالیت ضد باکتری های گرم منفی مورد مطالعه عصاره اتانولی گیاه ریحان نسبت به عصاره آبی بیشتر بوده است.
کلید واژه: عصاره گیاه ریحان، ایشریشیاکلای، سودوموناس آئروژینوزا، ضد باکتریایی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.