اثر ضدباکتریایی عصاره متانولی و اسانس گل های بومادران بر باکتری های بیماری زا


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر ضدباکتریایی عصاره متانولی و اسانس گل های بومادران بر باکتری های بیماری زا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر ضدباکتریایی عصاره متانولی و اسانس گل های بومادران بر باکتری های بیماری زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ضدباکتریایی عصاره متانولی و اسانس گل های بومادران بر باکتری های بیماری زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر ضدباکتریایی عصاره متانولی و اسانس گل های بومادران بر باکتری های بیماری زا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: جایگاه گیاهان دارویی در طب سنتی کشور ما و منابع غنی گیاهی در دسترس از یک سو و مشکلات موجود در درمان عفونت های ناشی از سویه های مقاوم میکروبی از سوی دیگر عاملی برای بررسی دقیق تر داروهای گیاهی بوده است. بومادران گیاهی دارویی است که در طب سنتی کاربردهای گوناگونی دارد. هدف از این مطالعه بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره متانولی و اسانس گل های آکیلا ویلهلمسی بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی است.مواد و روش کار: در این مطالعه تجربی- آزمایشگاهی از گیاه گونه Achillea wilhelmsii C.Koch یکی از گونه های بومی بومادران استفاده شد. پس از تهیه عصاره متانولی گل های گیاه، اثر غلظت های mg/ml 20، ۳۰ mg/ml، ۴۰۰mg/ml و ۵۰ mg/ml این عصاره به روش انتشار چاهک بر روی استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس، اشرشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا مورد بررسی قرار گرفت. آزمون تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی رشد باکتری ها و آزمون تعیین حداقل غلظت کشندگی باکتری ها به روش رقت در لوله انجام گرفت. اثرات ضدباکتریایی اسانس با روش تهیه رقت در آگار بررسی شد.یافته ها: یافته ها نشان دادند که عصاره متانولی گل های آکیلا ویلهلمسی از رشد استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس و اشرشیاکلی جلوگیری می کند. غلظت مهارکننده رشد عصاره برای این باکتری ها از ۶.۲۵mg/ml تا ۲۵ mg/ml تغییر می کند. غلظت ۱۰۰۰ µg/ml اسانس گل های این گیاه نیز اثر مهارکنندگی بر استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس و اشرشیاکلی نشان داد. این ترکیبات بر روی سودوموناس آئروژینوزا موثر نبودند.نتیجه گیری: عصاره متانولی و اسانس گل های آکیلا ویلهلمسی بر رشد باکتری های بیماری زا به ویژه انواع گرم مثبت اثر مهارکنندگی قابل ملاحظه ای دارد. به منظور کاربرد بالینی این عصاره ها انجام تحقیقات بالینی ضروری است.

کلید واژه: Achillea wilhelmsii، بومادران، عصاره گیاهی، فعالیت ضدباکتریایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.