تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی (In-vitro) تفاله لیموترش عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی (In-vitro) تفاله لیموترش عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی (In-vitro) تفاله لیموترش عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی (In-vitro) تفاله لیموترش عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی (In-vitro) تفاله لیموترش عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست فناوری میکروبی

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: یکی از راه کارهای جبران کمبود مواد مغذی در خوراک دام استفاده از پروبیوتیک ها جهت فرآوری خوراک می باشد. از آنجایی که ضایعات مرکبات از ارزش پروتئینی پایینی برخوردار هستند لذا می توان با فرآوری آن ها توسط مخمرها و قارچ ها به نحو بهتری از آنها در تغذیه دام استفاده نمود.روش بررسی: در این آزمایش از ضایعات میوه لیموترش حاصل از کارخانه آبلیموگیری استفاده گردید و از مخمر ساکارومایسز سرویسیا به منظور عمل آوری و افزایش غلظت مواد مغذی آنها استفاده شد.یافته ها: نتایج نشان داد که عمل آوری تفاله لیمو با مخمر باعث افزایش معنی داری در محتوای پروتئین خام (P<0.01) و دیواره سلولی بدون همی سلولز ( (P<0.05تفاله لیمو گردید ولی درصد دیواره سلولی ( (P<0.01و ماده آلی ( (P<0.05آن کاهش یافت. نتایج حاصل از تجزیه پذیری آزمایشگاهی نشان داد که در طی عمل آوری قابلیت هضم ماده آلی قابل هضم در ماده خشک به طور معنی داری ( (P<0.05کاهش یافت در حالی که قابلیت هضم ماده خشک و همچنین قابلیت هضم ماده آلی تغییر معنی داری نداشت. علاوه بر این انرژی قابل متابولیسم نیز به طور معنی داری ( (P<0.05کاهش یافت.نتیجه گیری: می توان نتیجه گرفت که عمل آوری تفاله لیمو با مخمر ساکارومایسزسرویسیا باعث افزایش بهره وری این محصول می شود.

کلید واژه: تفاله لیموترش، پروبیوتیک، ساکارومایسز سرویسیا، تجزیه پذیری، انرژی قابل متابولیسم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.