مقاله بررسی القای ریزش گل تحت شرایط تنش گرما در گیاه فلفل (.Capsicum annuum L)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی القای ریزش گل تحت شرایط تنش گرما در گیاه فلفل (.Capsicum annuum L) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی القای ریزش گل تحت شرایط تنش گرما در گیاه فلفل (.Capsicum annuum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی القای ریزش گل تحت شرایط تنش گرما در گیاه فلفل (.Capsicum annuum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی القای ریزش گل تحت شرایط تنش گرما در گیاه فلفل (.Capsicum annuum L) :

مقاله بررسی القای ریزش گل تحت شرایط تنش گرما در گیاه فلفل (.Capsicum annuum L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۱۱۱ تا ۱۲۶ منتشر شده است.
نام: بررسی القای ریزش گل تحت شرایط تنش گرما در گیاه فلفل (.Capsicum annuum L)
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنش گرما
مقاله ریزش گل
مقاله دانه گرده
مقاله گیاه فلفل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برای مطالعه حساسیتهای متفاوت گیاهان به دمای بالا، درک فاکتورهایی که باعث عدم گرده افشانی، عدم لقاح و القای ریزش گل و میوه و نهایتا کاهش محصول می گردد، ضروری است. در این مطالعه تغییرات احتمالی فیزیولوژیک ناشی از تنش گرما که موجب کاهش محصول در گیاه فلفل Capsicum annuum L.cv.Malali می گردد، مورد بررسی قرار گرفت. میزان قندهای احیا کننده برگ و گل و میزان پروتئین کل برگ و گل در حالت شاهد و تنش گرما اندازه گیری شد و بررسی کیفی پروتئنهای برگ و گل نیز با استفاده از تکنیک الکتروفورز انجام گرفت. با استفاده از تکنیک فلورسنت، نحوه رشد دانه های گرده بر سطح کلاله و رشد لوله گرده در خامه شاهد و تیمار بررسی شد. قندهای احیاکننده در گلهای تشکیل شده در گرما به طور معنی داری کمتر از گلهای شاهد بود، اما هیچ تفاوت معنی داری در قندهای احیاکننده برگ در حالت شاهد و تیمار مشاهده نشد. پروتئین کل اندازه گیری شده در برگها و گلها در تنش گرما به میزان معنی داری کمتر از شاهد بود. کیفیت پروتئین ها نیز در شرایط تنش در برگ و گل تغییر کرد و یک باند پروتئینی جدید با وزن ملکولی ۲۳۷۵KD در برگها و گلهای تحت تنش مشاهده گردید. مشاهده دانه های گرده بر سطح کلاله و رشد لوله گرده در داخل خامه نیز افزایش تعداد دانه های گرده پوک و غیر عادی و کاهش تعداد لوله های گرده در داخل خامه و افزایش تعداد لوله های گرده غیر عادی را در گلهای تحت تنش نشان داد. بررسی پاسخهای گیاه به دمای بالا و فهم فرآیند های فیزیولوژیک که مانع تشکیل میوه می شوند و درک میزان حساسیت آنها به دما می تواند برای اصلاح گیاهان و ایجاد گیاهان مقاوم به گرما مفید واقع شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.