تشخیص مقاومت به ریفامپین در سویه های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس جدا شده از بیماران ایرانی به روش مالتیپلکس PCR


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تشخیص مقاومت به ریفامپین در سویه های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس جدا شده از بیماران ایرانی به روش مالتیپلکس PCR دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تشخیص مقاومت به ریفامپین در سویه های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس جدا شده از بیماران ایرانی به روش مالتیپلکس PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تشخیص مقاومت به ریفامپین در سویه های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس جدا شده از بیماران ایرانی به روش مالتیپلکس PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تشخیص مقاومت به ریفامپین در سویه های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس جدا شده از بیماران ایرانی به روش مالتیپلکس PCR :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش میکروب شناسی

تعداد صفحات :۸

تشخیص سریع مایکوباکتریوم توبرکلوزیس مقاوم به دارو، جهت کنترل موثر بیماری سل ضروری می باشد. شایع ترین موتاسیون های مرتبط با مقاومت به داروی ریفامپین در مایکوباکتریوم، جا به جایی در کدون های ۵۲۶، ۵۱۶ و ۵۳۱ در ژن rpoB، هستند. هدف از این مطالعه، تشخیص این جهش ها در سویه های مایکوباکتریوم جدا شده از بیماران مشکوک به سل مقاوم به دارو بوده است. ۱۰۰ نمونه خلط از بیماران مراجعه کننده به مرکز تحقیقات مایکوباکتریولوژی تهران جمع آوری گردید. در این مطالعه از ۴ پرایمر و به روش مالتیپلکسPCR جهت تشخیص جا به جایی در کدون های ۵۲۶، ۵۱۶ و ۵۳۱ در ژن rpoB استفاده گردید. تست حساسیت دارویی تناسبی، نشان داد که ۳۰ نمونه (%۳۱.۳) حساس و ۶۶ نمونه (%۶۸.۸) مقاوم به دارو بودند و از نمونه های مقاوم به دارو، ۴۳ نمونه (%۴۴.۸) مقاوم به ریفامپین بودند. تجزیه و تحلیل با روش مالتیپلکس PCR نشان داد که ۳۷ نمونه دارای مقاومت به ریفامپین بودند که، ۵ سویه (%۱۳.۵) دارای جهش در کدون ۵۱۶، ۱۹ سویه (%۵۱.۸) دارای جهش در کدون ۵۲۶ و ۱۳ سویه (%۳۵.۱) دارای جهش در کدون ۵۳۱ بودند. این بررسی نشان داد که در سویه های جدا شده از ایران بالاترین جهش مرتبط با مقاومت ریفامپین در کدون ۵۲۶ رخ می دهد. استفاده از روش مالتیپلکس PCR در مقایسه با روش تناسبی، نتایج را در مدت کوتاهی (سه الی چهار روز به جای دو ماه) ارایه می دهد. از طرفی این روش را می توان بر روی نمونه مستقیم بیمار انجام داد.

کلید واژه: مقاومت چند دارویی، سل، مالتیپلکس PCR، ریفامپین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.