بررسی میزان آلودگی گوشت قرمز و مرغ عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی شهرستان شمیران به باکتری یرسینیا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آلودگی گوشت قرمز و مرغ عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی شهرستان شمیران به باکتری یرسینیا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آلودگی گوشت قرمز و مرغ عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی شهرستان شمیران به باکتری یرسینیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آلودگی گوشت قرمز و مرغ عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی شهرستان شمیران به باکتری یرسینیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آلودگی گوشت قرمز و مرغ عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی شهرستان شمیران به باکتری یرسینیا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش میکروب شناسی

تعداد صفحات :۵

باکتری یرسینیا زئونوز بوده و یرسینیوز یک بیماری مشترک بین انسان و دام می باشد. یرسینیوز در طبیعت توسط مواد غذایی از قبیل لبنیات و گوشت حیوانات آلوده بخصوص خوک، گاو، گوسفند، بز و طیور و سبزیجات آلوده به انسان انتقال یافته لذا این باکتری به عنوان Food borne شناخته می‌ شود. این باکتری عامل عفونت های روده ای، آپاندیسیت کاذب، باکتریمی‌ و … می باشد. نظر به اینکه این باکتری می تواند توسط فرآورده ‌های دامی و سبزی انسان را آلوده سازد لذا کنترل میکروبی این فرآورده ها از نظر آلودگی به یرسینیا حایز اهمیت می باشد بر این اساس بر آن شدیم که میزان آلودگی گوشت های قرمز و مرغ عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی شهرستان شمیرانات را از نظر آلودگی به یرسینیا مورد بررسی قرار گرفت.در این پژوهش ۱۰۰ نمونه گوشت شامل ۶۳ مورد گوشت قرمز و ۳۷ مورد گوشت مرغ طی ۶ ماه از نقاط مختلف شهرستان شمیرانات جمع آوری گردید. پس از انتقال نمونه ‌ها به آزمایشگاه، نمونه ها در PBS باPH=7.2 در دمای ۴ درجه سانتیگراد به مدت ۲۱ روز سرماگذاری شده و در روزهای ۷، ۱۴ و ۲۱، پس از گذاشتن در %۰.۲۵KOH به مدت ۳۰ ثانیه، بر روی محیط انتخابی – افتراقی CIN کشت داده شدند. پس از بدست آوردن کلنی ‌های خالص و مشکوک تست های افتراقی همانند اوره آز، ONPG، اکسیداز، ODC و … برای تشخیص یرسینیا انجام گرفت و سپس با تست های افتراقی همانند تخمیر قندها، پیرازین آمیداز و … سویه های یرسینا از یکدیگر تفکیک گردید.در این مطالعه از ۱۰۰ نمونه گوشت قرمز و مرغ، ۴۰ (%۱۶) نمونه آلوده به یرسینا بوده است که شامل ۱۷ نمونه گوشت قرمز و ۲۳ نمونه گوشت مرغ می باشد. بیشترین آلودگی در گوشت قرمز ناشی از یرسینیا انترکلی تیکا و در گوشت مرغ یرسینیا انترمدیا بوده است. با توجه به نتایج بدست آمده که حاکی از حضور %۱۶ یرسینیا و سایر گونه های وابسته در گوشت قرمز و مرغ می باشد و نیز از آنجاییکه این باکتری براحتی از طریق غذا قابل انتقال بوده و نیز براحتی در دمای ۴ درجه سانتیگراد یخچال رشد می‌ کند لذا توصیه می‌ گردد که مسوولین بهداشتی کشور توجه خاصی به این مساله مبذول داشته تا از خطرات بهداشتی و اقتصادی آن جلوگیری بعمل آید.

کلید واژه: گوشت، شمیران و یرسینیا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.