بررسی اثر جینسینگ (Ginseng) بر میزان قندخون، لیپیدسرم وبیومارکرهای کبدی و کلیوی در رت های دیابتی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر جینسینگ (Ginseng) بر میزان قندخون، لیپیدسرم وبیومارکرهای کبدی و کلیوی در رت های دیابتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر جینسینگ (Ginseng) بر میزان قندخون، لیپیدسرم وبیومارکرهای کبدی و کلیوی در رت های دیابتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر جینسینگ (Ginseng) بر میزان قندخون، لیپیدسرم وبیومارکرهای کبدی و کلیوی در رت های دیابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر جینسینگ (Ginseng) بر میزان قندخون، لیپیدسرم وبیومارکرهای کبدی و کلیوی در رت های دیابتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: به دنبال سال هاست که از داروهای گیاهی در درمان دیابت استفاده می شود یکی از این داروها ریزوم جینسینگ می باشد. هدف از این مطالعه تعین اثر جینسینگ به صورت داروی خوراکی بر روی قند و دیگر پارامترهای موثر از جمله مارکرهای چربی در رت های دیابتی نر بود که به ندرت مورد بررسی قرار گرفته بودند.روش بررسی: در این بررسی از ۳۰ سر رت نر با محدوده وزنی ۲۵±۲۵۰ گرم و سن ۴ تا ۶ ماه با دسترسی آزاد به آب و غذا و در شرایط استاندارد ۱۲ ساعت نور، ۱۲ ساعت تاریکی با دمای محیط ۲±۲۱ درجه سانتی گراد استفاده شد. رت ها به صوت تصادفی به ۳ گروه ۱۰ سری تقسیم شدند. گروه ۱ (گروه شاهد)، هیچ گونه دارویی دریافت نکردند. گروه ۲ (گروه دیابتی) روزانه ۶۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن استروپتوزوسین داخل صفاقی دریافت می کردند. گروه ۳ (گروه تیمار) روزانه علاوه بر ۶۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم استروپتوزوسین، ۱۵۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن رت، جینسینگ به صورت خوراکی دریافت کردند. در طی این مطالعه که به مدت ۶ هفته بود، از هر یک از رت ها در دو نوبت خون گیری گردید. سطح سرمی گلوکز، BUN، کلسترول، تری گلیسرید، ALT، AST هر رت به صورت جداگانه سنجش گردید.یافته ها: با توجه به به نتایج در گروه شاهد، میانگین قندخون ۷.۹±۱۳۱.۱ میلی گرم در دسی لیتر بود و در گروه دریافت کننده استرپتوزوسین بالای ۵۵۰ میلی گرم در دسی لیتر رسید و در گروه دریافت کننده جینسینگ میزان قندخون در طی مطالعه کاهش نزولی نزدیک به ۵۰ درصد داشت و به ۱۲.۵±۲۶۹.۰ میلی گرم در دسی لیتر رسید. میزان کلسترول در گروه تیمار نسبت به گروه دیابتی در حدود ۴۰ درصد کاهش یافت. آنزیم های ALT ،AST در گروه های تحت درمان و بیمار تفاوت چشمگیری نشان نداد. در برسی مارکر کلیوی BUN از ۶.۶±۷۱.۶ در گروه دیابتی به ۵.۷±۵۰.۱ میلی گرم در دسی لیتر در گروه تحت درمان رسید.نتیجه گیری: نتایج این بررسی مشخص کرد که گیاه جینسینگ در رت های آزمایشگاهی حاوی ماده پایین آورنده گلوکز خون و کاهش دهنده عوارض ناشی از دیابت از جمله کنترل چربی های خون می باشد، اما برای استفاده در انسان نیاز به بررسی بیشتری دارد.

کلید واژه: جینسینگ، دیابت، پروفایل های چربی، مارکرهای کبدی و کلیوی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.