مقاله بررسی جهش های ژن فسفاتیدیل اینوزیتول -۳ کیناز در سرطان پستان و ارتباط آن با متاستاز در جمعیت اصفهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی جهش های ژن فسفاتیدیل اینوزیتول -۳ کیناز در سرطان پستان و ارتباط آن با متاستاز در جمعیت اصفهان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی جهش های ژن فسفاتیدیل اینوزیتول -۳ کیناز در سرطان پستان و ارتباط آن با متاستاز در جمعیت اصفهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جهش های ژن فسفاتیدیل اینوزیتول -۳ کیناز در سرطان پستان و ارتباط آن با متاستاز در جمعیت اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی جهش های ژن فسفاتیدیل اینوزیتول -۳ کیناز در سرطان پستان و ارتباط آن با متاستاز در جمعیت اصفهان :
مقاله بررسی جهش های ژن فسفاتیدیل اینوزیتول -۳ کیناز در سرطان پستان و ارتباط آن با متاستاز در جمعیت اصفهان که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۱ تا ۱۴ منتشر شده است.
نام: بررسی جهش های ژن فسفاتیدیل اینوزیتول -۳ کیناز در سرطان پستان و ارتباط آن با متاستاز در جمعیت اصفهان
این مقاله دارای ۱۴ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فسفاتیدیل اینوزیتول -۳ کیناز
مقاله سرطان پستان
مقاله متاستاز
چکیده و خلاصهای از مقاله:
فسفاتیدیل اینوزیتول -۳ کیناز P13K) عضوی از یک خانواده آنزیمی است که با فسفریله کردن فسفولیپیدها و ایجاد پیامبر های ثانویه در مسیرهای مختلف انتقال پیام از جمله تکثیر، تمایز، کنترل سیکل سلولی و مرگ برنامه ریزی شده سلول شرکت می کند. کلاس I این خانواده آنزیمی هترودیمری متشکل از دو زیر واحد کاتالیتیکی و تنظیمی است. جهش های زیر واحد کاتالیتیکی سبب افزایش فعالیت آنزیمی و رشد کتنرل نشده سلول ها شده و در نهایت منجر به سرطانی شدن آن ها می شود. مطالعات قبلی نشان دهنده درصد بالای جهش های این ژن در سرطان پستان می باشد. با توجه به شیوع بالای سرطان پستان در جمعیت اصفهان، در این مطالعه پس از جمع آوری ۶۰ نمونه بیمار و ۳۵ کنترل، استخراج DNA انجام و اگزون های این ژن تکثیر شدند. سپس وجود جهش در این ژن با استفاده از تکنیک SSCP مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج این مطالعه، ۲۸ درصد جهش در این ژن مشاهده شد. ارتباط مثبت جهت با درگیری غدد لنفاوی، با احتمال P=0.01 و odd ratio=7 نشان دهنده دخیل بودن این مسیر در متاستاز است. درصد بالای جهش در این ژن و نقش آن در متاستاز نشان دهنده اهمیت این مسیر به منظور اهداف درمانی سرطان پستان است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.