بررسی فراوانی و عوامل خطرساز میکروآلبومینوری در بیماران مبتلا به دیابت تیپ ۲ مراجعه کننده به انجمن دیابت شهرستان کرج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی و عوامل خطرساز میکروآلبومینوری در بیماران مبتلا به دیابت تیپ ۲ مراجعه کننده به انجمن دیابت شهرستان کرج دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی و عوامل خطرساز میکروآلبومینوری در بیماران مبتلا به دیابت تیپ ۲ مراجعه کننده به انجمن دیابت شهرستان کرج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی و عوامل خطرساز میکروآلبومینوری در بیماران مبتلا به دیابت تیپ ۲ مراجعه کننده به انجمن دیابت شهرستان کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی و عوامل خطرساز میکروآلبومینوری در بیماران مبتلا به دیابت تیپ ۲ مراجعه کننده به انجمن دیابت شهرستان کرج :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

تعداد صفحات :۸

مقدمه: بیماری دیابت به علت شیوع قابل توجه و عوارض دیررس حایز اهمیت می باشد. یکی از عوارض دیررس دیابت نفروپاتی دیابتی می باشد که با عوارض و مرگ و میر قابل توجهی همراه است. میکروآلبومینوری یکی از عوامل پیش گویی کننده نفروپاتی دیابتی می باشد.هدف: هدف از این مطالعه تعیین فراوانی و عوامل خطرساز در ایجاد میکروآلبومینوری در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ می باشد.مواد و روش ها: این مطالعه بر روی ۳۶۹ بیمار مبتلا به دیابت تیپ ۲ مراجعه کننده به انجمن دیابت شهرستان کرج صورت گرفت. جهت کلیه بیماران پرسش نامه ای شامل سن، جنس، طول مدت ابتلا به دیابت و سابقه فامیلی دیابت پر شد، شاخص توده بدنی (BMI) و فشارخون نیز تعیین گردید. بررسی آزمایشگاهی شامل سطح سرمی نیتروژن اوره خون (BUN)، کراتینین، کلسترول، تری گلیسرید و هموگلوبین A1C به عمل آمد. کامل ادرار و کشت ادرار و آلبومین ادراری در نمونه های ادرار ۱۲ ساعته بیماران که با روش استاندارد جمع آوری شده بود نیز تعیین شد.نتایج: از ۳۶۹ بیمار بررسی شده، ۳۰۹ نفر (۸۳.۷%) مبتلا به نرموآلبومینوری دفع آلبومین کمتر از (۲۰mcg/min)، ۵۷ نفر (۱۵.۵%) مبتلا به میکروآلبومینوری (دفع آلبومین بین ۲۰ -۲۰۰mcg/min) و ۳ نفر (۰.۸%) مبتلا به ماکروآلبومینوری (دفع آلبومین بیش از ۲۰۰mcg/min) بودند. بین کراتینین خون، BMI و HbA1C بیماران در دو گروه میکروآلبومینوری و نورموآلبومینوری اختلاف معنی داری از لحاظ آماری موجود بود، اما سن، جنس، طول مدت ابتلا به دیابت، سابقه فامیلی دیابت، فشارخون، هایپرلیپیدمی اختلاف معنی داری در ۲ گروه نداشت. به علت تعداد اندک بیماران مبتلا به ماکروآلبومینوری، آنالیز آماری این گروه فاقد ارزش می باشد.نتیجه گیری: در جمعیت مورد مطالعه، فراوانی میکروآلبومینوری ۱۵.۵ درصد می باشد و افزایش BMI و کراتینین خون و کنترل ضعیف قندخون از عوامل ایجاد خطر آن می باشند.

کلید واژه: Diabetes Mellitus, Microalbominuria, Diabetic Nephropathy

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.