مقاله دگرگونی هیدروترمال رگه ای گابروهای افیولیتی جندق (شمال شرق استان اصفهان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله دگرگونی هیدروترمال رگه ای گابروهای افیولیتی جندق (شمال شرق استان اصفهان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله دگرگونی هیدروترمال رگه ای گابروهای افیولیتی جندق (شمال شرق استان اصفهان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دگرگونی هیدروترمال رگه ای گابروهای افیولیتی جندق (شمال شرق استان اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله دگرگونی هیدروترمال رگه ای گابروهای افیولیتی جندق (شمال شرق استان اصفهان) :
مقاله دگرگونی هیدروترمال رگه ای گابروهای افیولیتی جندق (شمال شرق استان اصفهان) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۸۳ تا ۱۰۰ منتشر شده است.
نام: دگرگونی هیدروترمال رگه ای گابروهای افیولیتی جندق (شمال شرق استان اصفهان)
این مقاله دارای ۱۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله افیولیت جندق
مقاله پریدوتیت های سرپانتینی شده گوشته
مقاله گابرو
مقاله دگرگونی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
افیولیت جندق در زیر دگرگونه هایی از جنس مرمر و شیست قرار دارد. این مجموعه افیولیتی قدیمی فازهای مختلفی از سرپانتینی شدن و دگرگونی را تحمل نموده است. در این همیافت سنگی، دایک های گابرویی پریدوتیت های سرپانتینی شده گوشته را قطع نموده اند. درز و شکاف های موجود در دایک های شکننده گابرویی توسط رگه های روشن رنگ پرشده است. رگه های موجود در دایک های گابرویی بعد از دگرگونی و سرپانتینی شدن تشکیل گردیده اند. این سنگ های دانه درشت عاری از دگرشکلی و برگوارگی بوده و از کانی های کلسیت، پرهنیت، گارنت، اپیدوت، کلینوپیروکسن و کلریت تشکیل گردیده اند. مهمترین مشخصه کانی شناسی این رگه ها رخداد و فراوانی قابل توجه کلسیت در آن است که بیانگر بالا بودن f CO2 در سیال سازنده کانی های این رگه ها است. گابروهای دربرگیرنده رگه های فوق در مرحله اول در رخساره آمفیبولیت دگرگون شده (فشار ۲۷ تا ۹ کیلوبار، و دمای ۶۳۰ تا ۷۵۰ درجه سانتی گراد) و سپس یک دگرگونی برگشتی در رخساره شیست سبز را نیز پشت سر نهاده اند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.