تاثیر شرایط محیط کشت و نگهداری کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر میزان ترکیب کروسین


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شرایط محیط کشت و نگهداری کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر میزان ترکیب کروسین دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شرایط محیط کشت و نگهداری کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر میزان ترکیب کروسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شرایط محیط کشت و نگهداری کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر میزان ترکیب کروسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شرایط محیط کشت و نگهداری کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر میزان ترکیب کروسین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : داروهای گیاهی

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه و هدف: زعفران با نام علمی (Crocus sativus L.) به مقدار وسیعی در صنایع غذایی استفاده می شود. زعفران به عنوان رنگ و طعم دهنده کاربرد دارد. کلاله زعفران دارای کارتنوئیدهای کمی محلول در آب و دارای ترکیب عمده کروسین می باشد که این ترکیب دارای اثرات مهمی علیه طیف وسیعی از تومورها در موش و سلول های لوسمی انسان و دیگر مدل های سرطانی عملکرد خوبی داشته است. در این تحقیق به تاثیر شرایط محیط کشت و نگهداری کلاله زعفران (Crocus sativus L.) بر میزان ترکیب Crocin در دو استان تهران و مرکزی پرداختیم.روش تحقیق: نمونه های مورد آزمایش از تربت حیدریه در آذر سال ۱۳۸۵جمع آوری و تحت شرایط مختلف محیطی کرج و خمین به مدت ۲۰ ماه در شرایط نور، محیط تاریک و در یخچال قرار دادیم. سپس نمونه ها در مرداد ۱۳۸۷ جهت اندازه گیری میزان ترکیب Crocin با دستگاه HPLC مورد بررسی قرار گرفت.نتایج و بحث: نتایج این تحقیق میزان ترکیب Crocin در شرایط مختلف نگهداری کلاله زعفران از شهرستان کرج، به ترتیب در معرض نور ۰.۰۲۹ درصد، در محیط تاریک ۰.۰۴۱ درصد و در یخچال صفر درجه ۰.۰۳۰ درصد بدست آمد. نتایج این تحقیق میزان ترکیب Crocin در شرایط مختلف از شهرستان خمین، در معرض نور ۰.۰۳۰ درصد، در محیط تاریک ۰.۰۳۰ درصد و در یخچال صفر درجه ۰.۰۲۸ درصد بدست آمد.توصیه کاربردی / صنعتی: با توجه به نتایج بدست آمده، شرایط مناسب نگهداری کلاله زعفران در محیط تاریک پیشنهاد می گردد.

کلید واژه: زعفران، کروسین، شرایط نگهداری، HPLC

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.