مقاله پتروگرافی و پترولوژی مجموعه پلوتونیک جنوب قروه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پتروگرافی و پترولوژی مجموعه پلوتونیک جنوب قروه دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پتروگرافی و پترولوژی مجموعه پلوتونیک جنوب قروه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتروگرافی و پترولوژی مجموعه پلوتونیک جنوب قروه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پتروگرافی و پترولوژی مجموعه پلوتونیک جنوب قروه :

مقاله پتروگرافی و پترولوژی مجموعه پلوتونیک جنوب قروه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۱۱۷ تا ۱۳۸ منتشر شده است.
نام: پتروگرافی و پترولوژی مجموعه پلوتونیک جنوب قروه
این مقاله دارای ۲۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماگماتیسم
مقاله گرانیتوئید
مقاله انکلاوهای ریزدانه
مقاله گوشته
مقاله پوسته
مقاله پهنه سنندج – سیرجان
مقاله قروه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در جنوب قروه در ۸۰ کیلومتری شمال غرب همدان طیفی از سنگهای گرانیتوئیدی و بطور فرعی و کم حجم تر، دیوریتی گابرویی در ۳۸-۴۰ میلیون سال پیش در طی فعالیتهای کوهزایی لارامید، در سنگهای دگرگونی ناحیه ای مزوزوئیک، نفوذ کرده است. مجموعه پلوتونیک قروه، به سبب تکتونیک فعال بعد از جایگیری به صورت یک برش ماگمایی در آورده است. کانیهای شاخص و فرعی در ترکیب مودال، طیف ترکیبی و تیپ سنگهای این مجموعه و نیز برخی ویژگیهای ژئوشیمیایی، آنها را مشابه گرانیتوئیدهای نوع I با ترکیب گرانیتوئیدهای متاآلومین تا کمی پرآلکالن نموده است. این مجموعه در رژیم تکتونیکی قوس های آتشفشانی مرتبط با حاشیه فعال قاره ای بوجود آمده است. تصویر عناصر اصلی و کمیاب نمونه سنگها در نمودارهای هارکر نشان می دهد که بین فازهای مافیک و اسیدی در فاصله سیلیس ۵۹-۶۸ (در صد وزنی) شکاف مشخصی وجود دارد. این فاصله ترکیبی بر متفاوت بودن منشا آنها دلالت می نماید. با تکیه بر داده های ژئوشیمیایی و روابط صحرایی منبع ماگمای مافیک بایستی ماگمایی مشتق از گوشته باشد. این ماگما از عناصر Ba, Sr, Rb, و Nb غنی است. متعاقب نفوذ ماگمای والد سنگ های اسیدی، در گابروهای منجمد شده قبلی، تبادلات متاسوماتیکی صورت گرفته است. این تبادلات از طریق مهاجرت فاز سیال و یا ماگمای فلسیک بوقوع پیوسته و موجبات تشکیل کانیهای جدید را فراهم آورده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.