اثر خشک کردن، سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر خشک کردن، سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر خشک کردن، سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر خشک کردن، سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر خشک کردن، سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

هدف از تحقیق حاضر، بررسی اثر خشک کردن، سیلو کردن و افزودن پلی ‌اتیلن گلیکول (PEG) بر غیر‌فعال ‌سازی تانن ‌ها در پسماندهای پسته بود. ترکیب شیمیایی، کیفیت پروتئین و ترکیبات فنولیک در تیمارهای آزمایشی شامل پسماندهای پسته به صورت تازه، آفتاب خشک و سیلو شده به مدت ۳۰ و ۶۰ روز مورد مطالعه قرار گرفت. به علاوه، میزان قابلیت هضم ماده‌ خشک و ماده‌ آلی و انرژی قابل متابولیسم با PEG و بدونPEG ، برآورد گردید. کیفیت پروتئین بر اساس سیستم CNCPS تعیین شد. پس از سیلو کردن مقادیر کربوهیدرات ‌های محلول در آب، دیواره‌ سلولی، دیواره‌ سلولی بدون همی ‌سلولز، بخش‌ های پروتئینی B3 و C کاهش (P<0.05)، اما میزان بخش ‌های پروتئینی A و B1 افزایش یافت (P<0.05). با خشک کردن پسماندهای پسته مقادیر دیواره‌ سلولی، دیواره‌ سلولی بدون همی ‌سلولز، لیگنین، پروتئین نامحلول در شوینده‌ خنثی، پروتئین نامحلول در شوینده‌ اسیدی و بخش پروتئینیC افزایش، اما غلظت کربوهیدرات ‌های محلول و بخش پروتئینی B2 کاهش نشان داد (P<0.05). سیلو کردن باعث کاهش میزان تانن متراکم، تانن قابل هیدرولیز، ظرفیت رسوب پروتئین ترکیبات فنولی، ضرایب قابلیت هضم و انرژی قابل متابولیسم گردید (P<0.05). اضافه کردن PEG به نمونه ‌های آزمایشی، در زمان آزمایش تعیین ضرایب هضمی، باعث افزایش میزان قابلیت هضم و انرژی قابل متابولیسم شد (P<0.05)، که نشان ‌دهنده اثر مثبت PEG است. بر اساس نتایج به دست آمده، پسماندهای پسته به صورت خشک یا سیلو شده قابلیت استفاده به عنوان خوراک دام را دارا می ‌باشد. از سوی دیگر، افزودن پلی ‌اتیلن گلیکول باعث بهبود ضرایب هضمی گردید.

کلید واژه: قابلیت هضم، پسماندهای پسته، ترکیبات فنولی، خشک کردن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.