بررسی اثرات حذف مکمل ‌های معدنی و ویتامینی از جیره رشد و پایانی طیور گوشتی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات حذف مکمل ‌های معدنی و ویتامینی از جیره رشد و پایانی طیور گوشتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات حذف مکمل ‌های معدنی و ویتامینی از جیره رشد و پایانی طیور گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات حذف مکمل ‌های معدنی و ویتامینی از جیره رشد و پایانی طیور گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات حذف مکمل ‌های معدنی و ویتامینی از جیره رشد و پایانی طیور گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

به منظور بررسی اثرات حذف مکمل ‌های معدنی و ویتامینی از جیره رشد و پایانی طیور گوشتی آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ جیره غذایی و دو زمان حذف مکمل ‌ها از جیره صورت گرفت. جیره ‌های آزمایشی شامل: ۱- جیره شاهد (دارای مکمل معدنی و ویتامینی)، ۲- جیره حاوی مکمل معدنی و فاقد مکمل ویتامینی، ۳- جیره حاوی مکمل ویتامینی و فاقد مکمل معدنی، ۴- جیره فاقد هر دو مکمل بود که در دو دوره (دوره اول ۲۸ تا ۴۹ و دوره دوم ۳۵ تا ۴۹ روزگی) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که میانگین افزایش وزن جوجه ‌ها در هفته‌ های مختلف و میانگین خوراک مصرفی در سن ۲۸ تا ۳۵ روزگی تحت تاثیر جیره‌ ها قرار نگرفت (P>0.05)، ولی در سن ۳۵ تا ۴۲ روزگی مصرف جیره ۲ بطور معنی‌ داری (P<0.05) کمتر از مصرف جیره ۱ بود. در سن ۴۲ تا ۴۹ روزگی نیز گروه ‌هایی که جیره ۱ و ۳ را دریافت کرده بودند خوراک مصرفی بیشتری (P<0.05) از سایر گروه ‌ها داشتند. تفاوت معنی ‌داری بین ضریب تبدیل غذایی گروه‌ های مختلف آزمایشی در سنین ۲۸ تا ۳۵ و ۴۲ تا ۴۹ روزگی دیده نشد (P>0.05). در سن ۳۵ تا ۴۲ روزگی جیره ۴ تفاوت معنی ‌داری با جیره ۳ داشت ولی با بقیه جیره ‌های آزمایشی تفاوت معنی ‌داری را نشان نداد (P>0.05). در مورد اثرات متقابل بین جیره ‌ها و زمان حذف آنها از جیره تفاوت معنی ‌داری در میانگین افزایش وزن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل بین گروه ‌های مختلف آزمایشی در دوره اول آزمایش دیده نشد (P>0.05) در دوره دوم آزمایش تفاوت معنی ‌دار (P<0.05) بین جیره‌ های آزمایشی از روز ۳۵ تا ۴۲ در مورد میانگین افزایش وزن دیده شد. جوجه‌ های تغذیه شده با جیره‌ های ۲ و ۴ افزایش وزن کمتری (P<0.05) نسبت به جوجه‌ های تغذیه شده با جیره‌ های ۱ و ۳ داشتند. خوراک مصرفی جوجه‌ ها در دوره دوم آزمایش در سن ۴۲ تا ۴۹ روزگی تحت تاثیر جیره‌ های غذایی واقع شده (P<0.05) بطوریکه مقدار مصرف جیره ۳ بیشتر از سایر جیره‌ های آزمایشی بود و بین گروه‌ هایی که جیره ۱ و ۲ را دریافت کرده بودند اختلاف معنی ‌داری دیده شد (P<0.05). در ضریب تبدیل گروه‌ های مختلف آزمایشی در سن ۳۵ تا ۴۲ روزگی دوره دوم دیده شد و جیره ۳ ضریب تبدیل کمتری نسبت به سایر جیره‌ های آزمایشی داشت. در سن ۴۲ تا ۴۹ روزگی جیره ۳ ضریب تبدیل بیشتری (P<0.05) نسبت به جیره ۴ داشت ولی با سایر گروه ‌های آزمایشی تفاوت معنی‌ داری را نشان نداد (P>0.05). درصد لاشه، سینه، کبد، چربی محوطه بطنی، تلفات و وجود ناهنجاری های پا تخت تاثیر جیوه ها و دوره های مختلف آزمایشی قرار نگرفت.

کلید واژه: ویتامین، ناهنجاری‌ پا، مواد معدنی، جوجه ‌های گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.