اثرات سطوح مختلف تفاله چغندرقند به عنوان منبع الیاف غیرعلوفه ای بر روی عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات سطوح مختلف تفاله چغندرقند به عنوان منبع الیاف غیرعلوفه ای بر روی عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات سطوح مختلف تفاله چغندرقند به عنوان منبع الیاف غیرعلوفه ای بر روی عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح مختلف تفاله چغندرقند به عنوان منبع الیاف غیرعلوفه ای بر روی عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات سطوح مختلف تفاله چغندرقند به عنوان منبع الیاف غیرعلوفه ای بر روی عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)
تعداد صفحات :۱۲
تعداد ۲۴ راس گاو هلشتاین سه بار یا بیشتر زایش کرده و در اوایل دوره شیردهی با میانگین فاصله از زایش ۲۰.۲±۵۹ روز و با میانگین وزن ۴۰.۵± ۶۱۵ کیلوگرم در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی برای بررسی اثرات سطوح مختلف تفاله چغندرقند در جایگزینی نسبی با یونجه (به عنوان تنها منبع علوفه ای جیره) استفاده گردید (جیره یک حاوی صفر درصد تفاله و ۳۵ درصد یونجه، جیره دوم ۶ درصد تفاله و ۲۸ درصد یونجه و جیره سوم ۱۲ درصد تفاله و ۲۲ درصد یونجه بر اساس ماده خشک) این طرح در قالب فرضیه جدید اثر الیاف موثر بر روی تولید و ترکیب شیر، ماده خشک مصرفی، فعالیت جویدن، pH شکمبه و مدفوع، متابولیت های خون و قابلیت هضم مواد مغذی، پایه ریزی گردید. جیره ها از لحاظ پروتئین خام ( ۱۹.۳درصد) و دیواره سلولی ( ۳۲.۵درصد) همسان بودند. گاوها به صورت گروهی تغذیه شدند و جیره های آزمایشی به صورت کاملا مخلوط به مدت ۶۰ روز در اختیار گاوها قرار گرفت. تجزیه و تحلیل آماری داده های تولید شیر، تولید شیر تصحیح شده برای درصدهای مختلف چربی و ترکیبات شیر تفاوت معنی داری نشان نداد. تجزیه واریانس مربوط به طول زمان فعالیت جویدن، در بین تیمارها تفاوت معنی داری نداشت ولی طول زمان نشخوار تفاوت معنی داری (P<0.05) را نشان داد. میزان فعالیت جویدن برای هر کیلوگرم ماده خشک مصرفی و دیواره سلولی علوفه ای مصرفی نیز تفاوت معنی داری (P<0.05) را نشان داد. pH شکمبه در گاوهای دریافت کننده جیره های آزمایشی یک تا سه افزایش معنی داری (P<0.05) نشان داد. متابولیت های خون و قابلیت هضم مواد مغذی نیز بین گاوهای دریافت کننده جیره های آزمایشی معنی دار نبود.
کلید واژه: عملکرد، گاوهای شیرده، یونجه خشک، فعالیت جویدن، تفاله چغندرقند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.